SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Boston Bruins – Toronto Maple Leafs: Game 7(!)
  • Roland
    Nilsson

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs: Game 7(!)

julkaistu: 23.04.2019 20:08

Itäisen konferenssin Atlantin divisioonan Original 6-joukkueiden Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin pudotuspelisarja on edennyt seitsemänteen ja ratkaisevaan koitokseen, joka pelataan TD Gardenissa.

Tänänkautinen sarja on edennyt vuorotahtia eli joukkueet ovat voittaneet toisensa vuorotellen. Game 6:ssa Bruins sai venytettyä sarjan vielä seiskapeliin, joten taikauskoisille betsareille valinta ei voisi olla helpompaa enää Game Sevenissä, mutta raavitaanpas kohdetta ja paria silti hiukan pintaa syvemmältä…

Boston ja Toronto kohtaavat jo kolmatta kertaa seitsemän vuoden aikana Game 7:ssä ja kahdella aikaisemmalla kerralla Bruins on pyyhkinyt Leafsilla jäätä.

Itseasiassa Boston on vienyt viisi peräkkäistä ottelusarjaa Torontoa vastaan ja vaahteralehtipaidat ovat viimeksi pudottaneet Bruinsin jatkosta tasan 60 vuotta sitten!

Rolle-setä pitää tämän ottelusarjan seitsemättä ottelua tämän kauden änärin yksittäisenä moraalisena finaalina ja rohkenee väittää ja melkeinpä lyödä painonsa verran kultaa vetoa siitä, että tämän ottelusarjan voittaja vie kannun myös tälläkin kertaa.

Bruce Cassidyn rosteri on niin kokenut ja kovissa liemissä keitetty nippu, että joukkueesta löytyy vain kolme pelimannea tänään, jotka eivät ole pelanneet Game 7:ssä: Brandon Carlo sekä kaksi ruotsalaista kiekkoniiloa Karson Kuhlman ja Joakim Nordström.

Cassidy lähtee joukkoineen identtisellä rosterilla myös tämänöiseen peliin, millä edellisessä pelissäkin kaatoi Leafsin 4-2. Se tarkoittaa sitä, että uransa 11.nteen Game 7:iin valmistautuva Patrice Bergeron ketjuineen on paljon vartijana, jos ja kun Bruins haluaa jatkoon tästä sarjasta ja ottaa ensimmäistä kertaa kaksi peräkkäistä voittoa.

Leafsilla Auston Matthews on ollut lennossa tässä sarjassa verrattuna viimekautiseen koomailuun, jolloin Matthewsin mailasta löysi seitsemässä pelissä vain yksi kiekko maalin perukoille nuorukaisen kahmittua vain kaksi pistettä!

Matthewsin saldo tässä sarjassa on ollut kuusi tehopinnaa, jotka ovat koostuneet viidestä maalista ja yhdestä maalisyötöstä neljässä viime pelissä!

Leafsin murheenkryyni on ollut John Tavares, joka on osunut vain kerran kuudessa pelissä kolmen maalisyötön lisäksi. Leafsin ykkössentteri on hyytynyt tai Bruins ja Tuukka Rask ovat hyydyttäneet kiekkoniilon tärkeimmällä mahdollisella hetkellä. Kiikaritehot kahdessa viime pelissä eivät lupaa hyvää Game 7:iin!

Mike Babcock tottui voittamaan aikoinaan Detroitin luotsina ja maailman parhaiten palkattu piiskuri on tehnyt sen tarpeeksi usein myös Kanadan peräsimessä, kun kaikki kovimmat pelaajat ovat olleet askissa.

Silti Babcockista on tähän asti väännetty Toronton luotsina ollessaan vain vitsejä valmentajana, jolla on paras liksa ja pisimmät kesälomat kaudesta toiseen.

Viime kaudella Leafs selvisi jo miehen valmennuksessa avauskierroksella seitsemänteen peliin asti. Kysymys kuuluukin tänään, onko Babcockista heittämään apinaa selästään?

Kiharaisen parin kiharainen seitsemäs ottelu sisältää taatusti jälleen kerran draaman kaarta kyllikseen. Viimekautiseen tapaan ottelussa taotaan maaleja himmailun sijasta, vaikka Bruinsin kotipelit tässä sarjassa ovat olleetkin vähämaalisia.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 5.5 maalia (varsinainen peliaika)

2.05
100% Bonus 100€ asti
2.05
100% Bonus 100€ asti
1.97
200€ voitontehostus
1.97
100% 100€
1.97
100% Bonus 100€ asti
1.97
100% Bonus 100€ asti
1.95
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1.90
100% Bonus 100€ asti