SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Boston Bruins – ST. Louis Blues: It`s Tuukka Time!
  • Johannes
    Romu

Boston Bruins – ST. Louis Blues: It`s Tuukka Time!

julkaistu: 12.06.2019 12:21

Se on semmoinen homma, että NHL -kausi 2018-2019 tulee tulevana yönä päätökseen, kun finaalisarja ja koko kausi saa kliimaksisen lopun. Kauden huipentuma on tuleva yönä, kun TD Gardenissa räjähtää galaksit Boston Bruinsin ja ST. Louis Blues kohdatessa legendaarisessa seiskapelissä.

Kaikista ennakkoasetelmista poiketen, mitä tulee finaalisarjan kutospeliin, kun odotusarvot alkoivat kallistua nuottipaitojen suuntaan joukkueen ollessa niskanpäällä, kun verrataan joukkueiden henkistä suoritustasoa ennen kutospeliä.

Se, missä nuoteilla oli mahdollisuus räjäyttää pankki omalla
mukavuusalueellaan Enterprise Centerissä Brett Hullin säestämässä trillerissä, missä vanha konna oli ottanut muutaman ”Lapin kullan” sarjan ollessa katkolla ensimmäistä kertaa Bluesille.

Bostonin syvyys oli kaikkien tiedossa ja joukkueen ykköstähtien oli noustava Patrice Bergeronin johdolla esiin, jos Bostonin karhu haluaa edelleen olla kannussa kiinni.

Kuin Fenix -lintu, nähtiin Bostonin todellinen luonne sarjan kutospelissä, kun joukkue haki kaikkien yllätykseksi voiton Bluesin ”haipista” huolimatta maalein 1-5.

Bostonin voiton ja henkisen kantin takuumiehinä olivat juuri joukkueen ykköstähdet Tuukka Raskin johdolla, joilta odotetiin nappi iltaa. Se, missä Bostonin ykköstähdet ottivat roolia kreivin aikaan, haukkoi Blues sensaatiovahdin säestyksellä kilon paskaa.

Jordan Binnington voi ottaa ottaa toisen ja kolmannen maalin omiin nimiinsä, sillä seurauksella, että ottelun ”momentum” kääntyi lopulta Bostonille.

Bostonin suuruus näkyi pelillisesti kaikilla osa-alueilla kutospelissä, missä joukkue oli enemmän kuin valmis venyttämään sarjan takaisin TD Gardeniin, joukkueen hallitessa kenttätapahtumia oman mielensä mukaan.

Bruce Cassidy oli saanut piiskattua joukkueen iskuun, kun Craig Beruben nuotit olivat ensimmäistä kertaa tilanteessa, missä joukkueella on ensimmäistä kertaa tällä kaudella jotain menetettävää. Nuotit ei olleet valmiita voittamaan isoa peliä, mikä näkyi joukkueen pelissä hermostuneisuudessa ja tehottomuutena.

Boston sen sijaan otti tilan haltuunsa isännän elkein paikallislehtien painaessa historiallisesta kannusta uutisotsikoita.

Henkinen kantti on avain onneen!

Boston ja Rask näytti todellisen luonteensa kutospelissä. Sarjan siirtyessä takaisin Bostoniin, on kannun voittajaksi vain yksi suosikki – ja sen on Boston.

Bostonilla on kokemusta isoista peleistä nuotteja enemmän, ja karhu tietää tasan tarkkaan, mitä kannun voittaminen vaatii. Blues on ensimmäistä kertaa tilanteessa, missä joukkueella on oikeasti hävittävää – Bostonin aistittaessa sen.

Bostonin kokemus nousee nyt, seiskapelissä arvaan arvaamattomaan, millä joukkue tulee trillerin hoitamaan. Finaalisarjassa kadoksissa ollut ylivoima oli vain alkusoittoa, mitä TD Gardenissa on luvassa. Bluesin tuhkimotarina saa ikävä kyllä karun lopun, mutta kyllä Titanic upposi myös, sen ollessa uppoamaton!

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Boston Bruins (varsinainen peliaika)

2.10
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.03
100% Bonus 200€ asti
2.03
100% Bonus 100€ asti
2.03
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% 100€
2.02
200€ voitontehostus
2.00
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.