SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Boston Bruins – Colorado Avalanche: Primetime-uurastus jatkuu TD Gardenissa!
  • Roland
    Nilsson

Boston Bruins – Colorado Avalanche: Primetime-uurastus jatkuu TD Gardenissa!

julkaistu: 10.02.2019 15:39

TD Gardenissa kohtaavat idän Boston Bruins ja lännen Colorado Avalanche, kun faneja hemmotellaan toistamiseen b2b-iltapäiväottelulla itärannikon näkövinkkelistä katsottuna.

Molemmat joukkueet olivat tulessa jo eilisissä iltapäiväpeleissä. Bruins löi silloin Kingsin 5-4 jatkoilla TD Gardenissa. Avalanche kävi puolestaan konttaamassa Barclays Arenassa saarelaisten vieraana, kun NY Islanders kaatoi vieraansa 4-3 jatkoilla.

Bruinsin sankareita olivat eilen tuhat peliä änärissä täyteen saanut Patrice Bergeron, joka kruunasi iltansa jatkoajalla tekemällään voittonyytillä. Tuukka Rask puolestaan saalisti 253.nnen voittonsa, millä nousi seuran kaikkien aikojen eniten voittoja rohmunneen veskaritilaston kärkeen.

Bruinsin piiskuri Bruce Cassidy aloitti Kings-pelissä ketjukokeilut terästääkseen joukkueensa peliä pudotuspelien alla. Otollisin aika sille on juuri nyt, kun Boston kohtaa perätysten yhdeksän lännen joukkuetta, jolloin mahdollinen kompurointi on suotavampaa kuin oman konferenssin saati oman divisioonan joukkueita vastaan.

Cassidylta oli erittäin onnistunut veto siirtää eilen Danton Heinen ykkösvitjaan joukkueen maalitykin David Pastrnakin paikalle. Heinenin saldoksi tuli 1+1 Bergeronin ja Brad Marchandin rinnalla. Pastrnak saalisti yhden syöttöpinnan David Krejcin vierellä kakkosessa.

Pastrnak on latonut 31 reppua 55 pelissä (kerroinraja 1.77), TD Gardenissa tsekin maaleista on syntynyt 18 osumaa 29 ottelussa (kerroinraja 1.61).

David Pastrnak tekee maalin @2.06

» pelaa kohdetta unibetilla

Colorado on menettämässä vääjäämättä paikkansa pudotuspeleissä. Avalanche on hävinnyt kuusi edellistä peliään.

Joukkueen itseluottamus ei tappioputken aikana ole tapissa, mistä kertoo jotain sekin, että Avalanche johti eilen peliä kahdella maalilla vielä toisen erän toiseksi viimeiselle minuutille asti, kunnes saarelaiset rikkoivat kuparisensa ottaen momentumin itselleen.

Noissa kuudessa pelissä Gabriel Landeskog on jäänyt viidesti, Mikko Rantanen neljästi ja Nathan MacKinnon kolmesti pisteittä. Avalanchen ykkösvitja jäi taas kerran eilen pisteittä NY Islandersia vastaan. Kuriositeettina mainittakoon, että mestariluotsi Barry Trotzin saarelaisia vastaan tuo oli jo toinen kerta perätysten.

Boston ja Colorado ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Avalanche voitti kotonaan Pepsi Centerissä 6-3 marraskuussa ja ovat vieneet joukkueiden neljä edellistä kohtaamista.

Boston niittasi taas eilen neljä reppua varsinaisella peliajalla Kingsin verkkoon kotiluolassaan. Tuo oli 13/28:s kerta, kun Bruins on latonut neljä kaappia TD Gardenissa varsinaisella peliajalla kauden aikana.

Todennäköisyys Bruinsin yli 3.5 maalille on siis noin 46.4% luokkaa eli 2.15-kerrointa voi pitää rajatapauksena pelikelpoisille tärpeille. Markkinoiden isoimmat kalat löytyvät tällä hetkellä 2.14 -kertoimista.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Boston Bruins tekee yli 3.5 maalia (varsinainen peliaika)

2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100% 100€
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.12
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.05
100% Bonus 100€ asti
2.00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.00
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.91
100% Bonus 100€ asti
1.91
100% Bonus 100€ asti