SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Borussia Mönchengladbach – FC Schalke 04: Nouseeko Schalke jaloilleen viime kauden konttaamisen jälkeen?
  • Ville
    Rahijärvi

Borussia Mönchengladbach – FC Schalke 04: Nouseeko Schalke jaloilleen viime kauden konttaamisen jälkeen?

julkaistu: 16.08.2019 21:23

Mönchengladbachin Borussia-Parkilla kohtaavat lauantai-illan viimeisessä Bundesliiga-ottelussa kaksi valmentajaa kesällä vaihtanutta joukkuetta. Kuusi edellistä vuotta Itävallassa Salzburgissa viihtynyt 42-vuotias Marco Rose aloittaa nyt ensimmäisen kautensa Saksan pääsarjassa vastuuvalmentajana. Schalken David Wagner palasi Saksaan Valioliigan Huddersfieldistä.

Viime kaudella Mönchengladbach jäi sarjassa viidenneksi ja missasi sitä myöten paikan Mestarien liigassa täpärästi. Kesän aikana ”Varsat” menettivät tähtipelaajansa Thorgan Hazardin Dortmundiin. Merkittävimpinä tulijoina olivat Schalkesta saapunut hyökkääjä Breel Embolo, lupaava puolustaja Stefan Lainer sekä monipuolinen hyökkäyspään pelaaja Marcus Thuram.

Schalkeen ei kovin suurta imua kesällä ollut. Benito Ramanin hankkiminen Fortuna Düsseldorfista vahvistaa ”Kuninkaansinisiä”, samoin kuin  Evertonista lainadiilillä tullut Jonjoe Kenny.

Mönchengladbach voitti viime kaudella kummatkin joukkueiden väliset kamppailut, mutta neljä sitä edeltänyttä yhteenottoa päättyivät kaikki tasatulokseen. Schalken viimeisin vierasvoitto Mönchengladbachista on yli kuuden vuoden takaa, keväältä 2013.

Mönchengaldbach voitti kotonaan kauden yhdeksän ensimmäistä Bundesliiga-peliä, mutta hämmentävästi sen jälkeen tahti kääntyi täysin. Loput kahdeksan kotipeliä toivat nimittäin kolme tasapeliä ja viisi tappiota, joten Varsojen kausi kotona oli todellakin kaksijakoinen.

Vastaavasti Schalken saldo vieraissa oli tasaisen vaatimaton: neljä voittoa, kuusi tasuria ja seitsemän tappiota. Viime kausi oli gelsenkircheniläisten surkein 31 vuoteen, joten suunnan on oltava jatkossa vain ylöspäin.

Viime viikonloppuna kumpikin joukkueista pelasi Saksan Cupin ensimmäisen kierroksen ottelun. Gladbach haki 2. Bundesliigan Sandhausenista tiukan taistelun jälkeen 0-1 voiton. Schalke kohtasi Regionalliga-tasoisen Drochtersen/Asselin, jonka se peittosi selvin 0-5 lukemin.

Sekä Rose että Wagner ovat kumpikin arvostettuja valmentajia, joilla kuitenkin puuttuu kokemus Bundesliigasta vielä kokonaan. Kumpainenkin tuo raikkaan lähestymistavan joukkueeseensa, mutta on eri asia tuottaako se tulosta heti kauden alusta alkaen.

Lähtökohta on kiharainen. Mönchengladbachin joukkue on materiaaliltaan laadukkaampi ja monipuolisempi. Schalke on kompuroinut, arvaamaton suurseura. Siltä löytyy useita viime kaudella alisuorittaneita pelaajia, joilta on lupa odottaa ja vaatia enemmän. Mikäli Wagner saa heistä enemmän irti, voisi vierasjoukkue haastaa Mönchengladbachin.

Kotijoukkue on ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, mutta kauden alun kynnyksellä epävarmuustekijöitä on ilmassa.

Prosenttijakauma Over / Under 2,5 maalia -suhteen on noin 49% / 51%.  Moni bookkeri tarjoaa vielä tällä hetkellä yli kakkosen kertoimia sen puolesta, että ottelussa nähtäisiin maksimissaan kaksi maalia, joten sieltä puolelta löytyy valueta.

Ennakkoasetelmat ja joukkueiden lähtökohdat huomioiden alle 2,5 maalia tarjoaa varsin maittavan vetoidean.

Oletko kuullut NetBetistä? – Lue juttu ja avaa tili tästä>>>

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia

2,10
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,05
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2,04
100% Bonus 100€ asti
2,04
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,04
100€ ilmaisveto
2,04
100% Bonus 100€ asti
2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,00
170€ Tervetulopaketti
2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
100% Bonus 200€ asti