SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Bayern München – Wolfsburg: “Hinrunde” pakettiin Allianz Arenalla maalien siivittämänä?
  • Ville
    Rahijärvi

Bayern München – Wolfsburg: “Hinrunde” pakettiin Allianz Arenalla maalien siivittämänä?

julkaistu: 21.12.2019 07:40

Bayern München otti jälleen uuden voiton viime keskiviikkona, kun se kukisti arkikierroksen ottelussa Freiburgin vieraskentällä maalein 1-3. Tulos ei silti kerro rehellistä kuvaa ottelusta, sillä Freiburg oli ajoittain selvästi Bayernia parempi ja meni ottelussa johtoonkin. 90 minuutin kohdalla ottelu oli vielä tasatilanteessa, mutta Bayern-tulokas Joshua Zirkzeen ja Serge Gnabryn lisäajan osumat toivat lopulta eron joukkueiden välille.

Bayern on nyt voittanut kolme peliä peräkkäin ja neljä kuudesta viimeisimmästään. Sijoitus sarjataulukossa on nyt kolmas ja se tuntuu muuttuvan joka kierroksen jälkeen erojen ollessa minimaaliset. Dortmund hävisi yllättäen eilen illalla oman ottelunsa Hoffenheimin vieraana, mikä oli varmasti tervetullut uutinen Münchenin suunnalla.

Bundesliiga jää tämän viikonlopun jälkeen kuukauden mittaiselle talvitauolle ja Bayern haluaisi varmasti kuroa RB Leipzigin ja Mönchengladbachin neljän pisteen etumatkaa sarjan kärjessä kiinni. FC Bayern ei ole ollut tällä kaudella toistaiseksi edellisvuosiensa iskussa. 16 Bundesliiga ottelustaan Bayern on voittanut ”vain” yhdeksän, mikä on seitsemän edellistä mestaruutta vieneelle joukkueelle varsin vaatimaton rekordi.

Yksi asia on toistunut silti pelistä toiseen, nimittäin maalit. Bayernin otteluissa on tavattu nähdä runsaasti maaleja viikosta toiseen ja edellinen Freiburg-matsi oli jo 12. perättäinen jossa tehdään vähintään kolme maalia.

Kahdeksasta kotipelistään Bayern on voittanut viisi. Leverkusen ja Hoffenheim ovat pystyneet tällä kaudella yllättämään punapaidat Allianz Arenalla.

Robert Lewandowski on tehnyt jo peräti 19 maalia tähän mennessä ja Saksassa on puhuttu jo tosissaan Gerd Müllerin mahdottomalta tuntuneen maaliennätyksen (40 maalia) rikkomisesta. Yltääkö ”Lewa” 20 maaliin kauden puolivälin kynnyksellä?

Wolfsburg on pelannut nyt kaksi edellistä Bundesliigan otteluaan tappioitta. Se tasasi keskiviikkona pisteet Schalkea vastaan (1-1) ja voitti sitä ennen sarjakärki Mönchengladbachin (2-1). Siitä huolimatta Wolfsburgin pelin taso ei ole enää niin korkea kuin vielä kauden alussa ja esimerkiksi Schalkelta saatu tasuripiste oli pelitilanteisiin nähden erittäin onnekas.

Tästäkin huolimatta Wolfsburg on tukevasti keskikastissa yhdeksäntenä tällä hetkellä, eikä matkaa eurokentille oikeuttaviin sijoihin ole kuin kolme pistettä. Vieraskentillä autokaupungin joukkue on ollut arvaamaton. Seitsemästä vieraspelistä saldona on kolme voittoa, kaksi tasuria ja kaksi tappiota. Kolmesta viimeisimmästä reissupelissä tukkaan on tullut kahdesti.

Wolfsburgin saldo Bayern Münchenia vastaan on karmea. Kymmenestä edellisestä yhteenotosta kaikki kilpailut mukaan lukien Bayern on voittanut yhdeksän ja kerran on jääty tasapeliin.

Wout Weghorst on Wolfsburgin paras maalintekijä seitsemällä maalillaan.

Bayern München on luonnollisesti jättisuosikki eikä sen puolesta pelaaminen tunnu mielekkäältä olemattomien kertoimien vuoksi. Maaleja Bayernin matseissa on kuitenkin nähty runsaasti ja sieltä suunnalta löytyy myös oiva pelikohde.

Vuoden ja vuosikymmenen viimeisimpään otteluunsa valmistautuva Bayern on varmasti motivoitunut ja haluaa päättää syyskautensa – “Hinrunden”, kuten Saksassa sanotaan – tyylillä kotiyleisönsä edessä. Mestareiden hyökkäyskalusto on vahva ja se tulee vyöryttämään väkevästi alusta saakka. Bayernin alakerrasta puuttuu Niklas Süle ja Lucas Hernandez ja kahden profiilipakin puuttuminen heikentää isäntien puolustusta vaikka leveyttä riittääkin.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia

1,84
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,80
100% Bonus 100€ asti
1,80
100% Bonus 100€ asti
1,80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,78
100% Bonus 200€ asti
1,78
100% Bonus 100€ asti
1,78
170€ Tervetulopaketti
1,78
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)