SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Bayern München – Hertha Berlin: Uusi Bundesliiga-kausi polkaistaan käyntiin mestarin kotikentällä
  • Ville
    Rahijärvi

Bayern München – Hertha Berlin: Uusi Bundesliiga-kausi polkaistaan käyntiin mestarin kotikentällä

julkaistu: 16.08.2019 09:21

Viime kaudella Bayern München kruunattiin Bundesliigan mestariksi vain kahden pisteen erolla Borussia Dortmundiin. Seitsemättä perättäistä mestaruutta voi pitää eräänlaisena työvoittona, sillä parista aiemmasta kaudesta poiketen Bayern oli nyt ison osan kaudesta takaa-ajajan roolissa.

Monet ovatkin kyseenalaistaneet Bayernin dominanssin jatkumisen tällä kaudella, sillä joukkue ei vahvistunut aivan odotetusti kesän aikana. Sen sijaan pahin kilpakumppani Dortmund on viime kautta vahvempi ja myös RB Leipzig on potentiaalinen haastaja.

Müncheniläiset hävisivät kaksi viikkoa sitten Dortmundille Super Cupissa 2-0, mutta sen pelaamisessa oli runsaasti hyviä aihioita. Punapaidat vyöryttivät hyökkäyksiä etenkin ensimmäisellä kolmevarttisella tukuittain, mutta vain onni ja Roman Bürkin torjunnat pitivät Bayernin maaleitta. Aiemmin tällä viikolla Bayern pelasi Saksan Cupin ensimmäisellä kierroksella 3. Liigan Energie Cottbusia vastaan ja otti siitä rutiininomaisen 1-3 voiton. Peli oli baijerilaisten täydellisesä kontrollissa ja se teki vain tarvittavan jatkaakseen cup-kilpailussa eteenpäin.

Hertha Berlin sijoittui viime kaudella 11. sijalle, heikon kevätkauden johdosta. Syksy oli pääkaupunkilaisilta hyvä ja se voitti muun muassa kotiottelunsa Bayern Müncheniä vastaan viime syksynä maalein 2-0. Hertha ei ole ollut erityisen vahva vieraissa ja se pystyi voittamaan viime kauden lopun kuudesta vierasottelustaan vain yhden.

Kesällä Herthan valmennuksessa tapahtui vallanvaihto, kun pitkään seuran palveluksessa ollut Pal Dardai poistui ja junioreita valmentanut Ante Covic astui porrasta ylemmäs edustusjoukkueen peräsimeen.

Bayernilta puuttuu varmuudella Inter Milanista saapunut tuore hankinta Ivan Perisic, joka sovittaa tässä pelissä viime kaudella Serie A:ssa saamaansa pelikieltoa. Lisäksi toinen uusi hankinta, ranskalainen toppari Lucas Hernandez on mitä ilmeisimmin sivussa. Kokeneen Jerome Boatengin pelikunto arvioidaan lähempänä ottelua.

Herthalta puuttuu useita avainpelaajia. Ainakin Marvin Plattenhardt, Arne Maier, Javairo Dilrosun sekä Peter Pekarik ovat sivussa kauden avauspelistä.

Hertha on hävinnyt viidestä viimeisimmästä vieraspelistään Bayern Müncheniä vastaan jokaisen, tekemättä ainuttakaan maalia. Kesän harjoitusotteluissa ”Die Alte Dame” on kuitenkin osunut hyvin ja Herthan peleissä on tehty muutenkin runsaasti maaleja kumpaakin päähän. Uutena hyökkääjänä tullut kova maalinsylkijä Dodi Lukebakio tuo lisää vaihtoehtoja pääkaupunkilaisten hyökkäykseen.

Bayern on voittanut viimeiset 11 kotiotteluaan ja tehnyt vähintään kolme maalia viidesti kuudessa edellisessä Bundesliigan kotipelissään.

Ilmassa on sähköä kun Bundesliiga-kausi 2019-2020 polkaistaan käyntiin tänään iltavalaistuksessa Allianz Arenalla. Bayern vaikuttaa hivenen haavoittuvaiselta tällä hetkellä, mutta se on silti FC Bayern München. Kotijoukkue haluaa jälleen hyvän startin uudelle kaudelle ja Super Cupin tappiosta huolimatta ennusmerkit ovat lupaavat. Hertha Berlin on joukkue, joka pystyy pelaamaan yksittäisiä pelejä silloin tällöin erinomaisesti, mutta taso on heitellyt liikaa. Minkälainen berliiniläisryhmä tänään nähdään?

Robert Lewandowski tekee yli 1,5 maalia @3,50 Coolbet

» Pelaa kohdetta coolbetillä

Robert Lewandowski on edelleen koko sarjan paras ja monipuolisin maalintekijä. Häntä ruokkivat nuoret uuden sukupolven laitapelaajat Serge Gnabry ja Kingsley Coman. Herthan alakerta ei ole optimaalinen loukkaantumisten vuoksi, ja tähän isännät yrittävät iskeä armotta.. Vastaavasti myös Bayernin alakerta on uusiutunut, jonka vuoksi se ei ole ehkä vielä tässä vaiheessa kaikista vedenpitävin.

Bayern on tietenkin ainoa suosikki voittamaan ottelun, mutta odotetunlaisen kerroinasettelun myötä sitä ei ole mielekästä pelata. Lähestykäämme tätä ottelua totalsien kautta. Bayernin hyökkäysvoima kotonaan on suuri ja se tekee yleensä paljon maaleja Allianz Arenalla. Myös Herthalla on kokenut ja melko laadukas hyökkäys, joten silläkin on pelissä omat saumansa iskeä.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia

2,05
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,00
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,00
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
100€ ilmaisveto
2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
170€ Tervetulopaketti
2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
100% Bonus 200€ asti
2,00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,95
100% Bonus 100€ asti