SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Bayer Leverkusen – Hertha Berlin: Palaako Lukas Hradeckyn Leverkusen voittojen tielle kotonaan?
  • Ville
    Rahijärvi

Bayer Leverkusen – Hertha Berlin: Palaako Lukas Hradeckyn Leverkusen voittojen tielle kotonaan?

julkaistu: 17.12.2019 23:37

Bayer Leverkusenin neljän pelin mittainen tappioton putki tuli päätepisteeseensä viime viikonloppuna, kun se hävisi yllättäen paikallisottelun sarjajumbo Kölniä vastaan 2-0. Asiat menivät totaalisesti mönkään ”Werkselfillä”, koska se menetti ulosajojen vuoksi kaksi pelaajaa. Keskuspuolustaja Alexander Dragovic ja hyökkäävä keskikenttämies Leon Bailey missaavat kumpainenkin tämän arkikierroksen ottelun. Toisaalta Jonathan Tah on kärsinyt oman pannansa ja on pelikuntoinen.

Tällä kaudella Lukas Hradeckyn Leverkusen on hävinnyt kahdeksassa kotona pelaamassaan ottelussa ainoastaan Mönchengladbachille, mutta ei ole erityisesti vakuuttanut parissa edellisessä kotipelissään. Ennen edellistä kotivoittoaan Schalkesta (2-1) lääketehtaan seura ehti tahkota neljä voitotonta peliä (3 tasuria, yksi tappio) BayArenalla.

Leverkusenilla on hyvä historia Hertha Berliniä vastaan kotonaan, sillä kuudesta edellisestä yhteenotosta Leverkusen on vienyt nimiinsä viisi.

Kevin Volland on Leverkusenin tehokkain pelaaja viidellä maalillaan ja viidellä maalisyötöllään.

Hertha Berlin voitti viime viikonloppuna vihdoin tuoreen valmentajansa Jürgen Klinsmannin alaisuudessa, kun Olympiastadionilla kaatui Freiburg 1-0. Sen myötä pääkaupunkilaiset nousivat kolme pistettä putoamisviivan yläpuolelle ja myös itseluottamus on kasvanut kahden tappiottoman matsin ansiosta.

Ensi viikonloppuna Herthaa odottaa ottelu sarjakärki Mönchengladbachia vastaan, joka on viimeinen ottelu ennen talvitaukoa. Sen vuoksi tämä arkiottelu Leverkusenissa on sille erittäin tärkeä koska pisteitä olisi saatava. Kahdeksasta edellisestä visiitistä BayArenalla Hertha on onnistunut voittamaan vain yhden, joten tilastot eivät ”Die Alte Damea” mairittele. Tosin, 16 edellisessä vieraspelissä Leverkusenia vastaan Hertha on onnistunut joka kerta maalinteossa.

Edellisessä vierasmatsissaan Frankfurtia vastaan Hertha esiintyi väkevästi, vaikka jäikin lopulta 2-2 tasapeliin.

Dodi Lukebakio on Hertha Berlinin tärkein pelaajaö Belgialainen on osunut neljästi ja antanut yhtä monta maalisyöttöä.

Tämä on ottelu, josta vierasjoukkue Hertha saattaa hyvinkin saada jotain mukaansa. ”Klinsin” joukkue on nostanut suoritustasoaan parissa edellisessä ottelussa ja joukkueen moraali on kunnossa. Leverkusen oli yllättävän heikko Kölniä vastaan ja lisäksi sen riveistä puuttuu kaksi tärkeää pelaajaa pelikieltojen vuoksi.

Lähdetään rohkeasti vierasjoukkueen kelkkaan ja uskotaan heidän venyvän vähintään tasapeliin.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Hertha Berlin Double Chance

2,55
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,55
100% Bonus 100€ asti
2,45
170€ Tervetulopaketti
2,45
100% Bonus 200€ asti
2,45
100% Bonus 100€ asti
2,45
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,45
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.