SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Aston Villa – Everton: Muukalaislegioona olisi voiton tarpeessa

julkaistu: 23.08.2019 15:35

Tänään ostomarkkinoilla kesällä rällästänyt Aston Villa saa vastaansa jo paikkansa Valioliigan puolivälin yläpuolella vakiinnuttaneen Evertonin. Pelipaikkana toimii tietysti Villa Park, joka on monien muiden Valioliigastadioneiden tapaan saanut alustakseen Desson version hybridinurmesta. Birminghamin sää on pelin aikana poutainen, joten olosuhteet eivät luo muuttujia otteluun.

Kotijoukkue Aston Villa hyrräsi kesän siirtomarkkinoilla, kun sokee tappelussa. Kädet oli ojossa joka suuntaan ja kyllähän joukkueeseen miehiäkin tippui hieman joka suunnasta. Lopulta kasaan saatiinkin nimilistaltaan oikeinkin mukava joukkue, jonka kääntöpuolena on kuitenkin pieni muukalaislegioonalaisuus.

Aston Villan ensimmäinen peli ei liikoja käteen antanutkaan, mutta kotipeli Bournemouthia vastaan antoi jo pelillisesti luvan odottaa Aston Villalta parempaa ainakin kotikentällään. Tänään joukkueen onkin tehtävä jo jonkinlainen suoritus, tai muuten paineet Villa Parkin hornankattilassa alkaa kasvamaan liian suuriksi.

Vierasjoukkue Everton on aloittanut sarjan pisteiden valossa hyvin, kun kahden pelin jälkeen pistetilillä on neljä pistettä. Toisaalta kun katsoo joukkueen suorituksia, niin niillä ei tässä sarjassa vielä kuuhun juosta. Toisaalta joukkueen painekattila ei kauheasti vielä piiputa, koska joukkueen pistetilanne on hyvä.

Evertonin pelissä ei vakuuta oikein mikään. Bournemouth ottelussa Evertonin kaksi maalia ottelun alussa tietysti muutti pelin kuvaa totaalisesti, mutta toisaalta kotijoukkue sai silti tarvittavat paikat jopa ottelun voittamiseen, mikä ei varmasti miellytä Evertonin valmennusjohtoa.

Poissaolotilanne ottelussa on oikeastaan kokolailla olematon, sillä kotijoukkueen ainoa varma poissaolija on James Chester, joka palaa kentille syyskuun puolivälissä. Lisäksi Jonathan Kodjian nilkka on kipiä, mutta pelikunto selviää vasta ennen ottelua. Tarvittaessa mies lienee pelikunnossa. Vierasjoukkueen ainoa poissaolija on syyskuun alkuun asti lepäilevä Fabian Delph

Everton on ottelussa lievähkö suosikki. Toisaalta Villa Parkilta on tunnetusti vaikea viedä pisteitä. Aston Villa on kerrointen valossa ainoa oikea joukkue lapulle. Varovaisemmat pelaajat voivat hakea DNB vaihtoehtoa, joka antaa parhaimmillaan 2.4 tyyppisiä kertoimia, mutta nykyisillä kotikertoimilla omalle lapulle lähtee ilman muuta lievä altavastaaja.

Kohteen kärkikerroin löytyy Casino Winner -sivustolta! – Lue juttu ja avaa tili tästä>>>

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Aston Villa

3.35
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
3.35
100% Bonus 100€ asti
3.35
100% Bonus 200€ asti
3.35
170€ Tervetulopaketti
3.35
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
3.35
100% Bonus 100€ asti
3.35
100% Bonus 100€ asti
3.35
100% Bonus 100€ asti
3.35
100€ ilmaisveto
3.34
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!