SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
AS Roma – FC Porto: Ratkaiseeko kotietu
  • Esa
    Virkki

AS Roma – FC Porto: Ratkaiseeko kotietu

julkaistu: 12.02.2019 16:39

Mestarien Liigan ensimmäiset pudotuspelit alkavat tänään. Illan toisessa kohtaamisessa ovat vastakkain italialainen AC Roma ja Portugalin ylpeys FC Porto. Pelipaikkana toimii legendaarinen Stadio Olimpico. Vuonna 1937 avattu stadion onkin ainoita paikkoja enään, missä Mestarien Liigaa pelataan juoksuratojen ympäröimänä.

Ottelun olosuhteista todettakoot, että 105×66 metrinen nurmikenttä on muutaman metrin yleisempiä kenttiä kapeampi, mutta toisaalta myös luonnonnurmi on hieman nykyisiä hybridinurmia hitaampi alusta, vaikka se kastellaankin ennen ottelua. Muuten ottelun aikana sateen todennäköisyys on kahden prosentin luokkaa ja tuulta on pari metriä sekunnissa. Ilman lämpötila on plussan puolella.

Joukkueista Rooma on tietysti pelannut ympäri vuoden hieman nopeampitempoisia otteluita ja onhan Italian Serie A:ssa keskimääräinen pelin taso parempi, kuin Portugalissa. Porto on kuitenkin myös joukkue, jonka tavoitteena on menestyä myös Euroopan kentillä.

Roman joukkue joutuu lähtemään otteluun hieman vajaamiehisenä. Joukkueesta puuttuu Mestarien Liigan lohkovaiheessa loistanut Cengiz Under. Tämän lisäksi avauksen miehistä poissa on hyökkääjä Patrik Schick ja ykkösmaalivahti Robin Olsen. Myöskin koko kauden loukkaantumisten kanssa taistellut Diego Perotti on jälleen sivussa.

Tietysti suurin mielenkiinto kohdistuu tässä vaiheessa ykkösmaalivahdin poissaoloon. Roman kohdalla tässä ei ole suurempaa ongelmaa, sillä Bolognan viime vuoden ykkösmaalivahtina toiminut erittäin kokenut Antonio Mirante, joka on tarpeeksi pätevä mies tolppien väliin.

Joka tapauksessa tänään Roman tulivoima on hyvin pitkälti El Shaarawyn, Dzekon ja toppari Kolarovin varassa. Kärjessä Dzekon kaverina varmaan tänään pelaa Justin Kluivert, joka ei kuitenkaan ole liiemmin loistanut tällä kaudella.

Porton joukkueen tunnetuin pelaaja on varmasti maalivahdinhanskoja kädessään pitävä Iker Casillas. Lisäksi joukkueen toppariosastolta löytyy aika pienelle vastuulle jäänyt Pepe ja keskikentältä Brahimin tasoisia pelimiehiä, eli kyseessä ei ole missään nimessä helppo vastustaja italialaisille.

Porton suurimmat ongelmat muodostuvat kuitenkin tänään hyökkäysosastolle, josta sivussa ovat Vincent Aboubakar, Moussa Marega ja vähälle vastuulle jäänyt Marius. Hyökkäyksen vaarallisuudesta vastaakin tänään suurimmaksi osaksi brassihyökkääjä Soraes, jonka näytöt europeleissä on kuitenkin jääneet vielä vähän piippuun.

Molemmilla joukkueilla poissaolot vaivaavat hieman hyökkäyspäätä ja kotijoukkue tulee ilmeisesti taistelemaan pallonhallintaa itselleen ottelun alussa. Ensimmäisen 45 minuutin aikana tuoreet miehet tekevät kuitenkin yllättävän vähän virheitä, ja kun tärkein lopputulos otetaan 180 minuutin pelin jälkeen, on maaliton ensimmäinen jakso tänään todella lähellä totuutta. Sen takia lyömme pienen lisävedon tähän otteluun.

Ensimmäinen puoliaika alle 0,5 maalia @3.05

» pelaa kohdetta unibetilla

Muutenkin kotijoukkueen pelisuunnitelmaan kuuluu vahvasti vierasjoukkueen pitäminen ilman vierasmaalia. Tämä tarkoittaa pelin painopisteen pitämistä järkevänä ja turhan höntyilyn välttämistä. Mikäli vieraat kuitenkin tekevät maalin, kelpaa Portolle 1-1 vierastulos varmasti. Uskonkin vähämaaliseen otteluun ja mielestäni päivän pelivalinta on selvä.

Betsafe tarjoaa uusille asiakkaille 20 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigan otteluun + ensitalletusbonuksen

» Siirry Betsafelle!

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» AC Roma - FC Porto alle 2.5 maalia

1.99
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.96
100% 100€
1.96
100% Bonus 200€ asti
1.96
100% Bonus 100€ asti
1.96
100% Bonus 100€ asti