SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Arsenal – Leicester: Ketut palanneet omalle tasolleen

julkaistu: 22.10.2018 19:15

Emirates Stadiumilla alkaa tänään metsästyskausi, kun kotijoukkueen Tykkimiehet lähtevät jahtaamaan vierasjoukkueeksi ilmestyviä Kettuja. Pelin lähtökohdat ovat kokolailla selkeät. Unai Emery on saanut oman joukkueensa pelaamaan hyvän näköistä potkupalloa ja edes seuran myyminen paljon puhetta herättäneelle Stan Kroenkelle ei saanut joukkuetta pois raiteiltaan vaan kotijoukkue lähtee otteluun mukavanlaisessa voittoputkessa. Viimeisimmässä ottelussa Arsenal kaatoi Fulhamin kokonaisvaltaisesti loistavilla otteilla numeroin 5-1 ja tänään ei välttämättä ole vastaan asettumassa yhtään kovempi haaste.

Vierasjoukkue Leicester on mestaruutensa jälkeen palannut vähemmän yllättäen omalle tasolleen. Varsinkin puolustus on tuntunut hajoavan kokolailla täysin, kun Kante vaihtoi maisemaa mestaruuden jälkeen. Claude Puelilla onkin ollut varsin suuri työ saada joukkueen puolustus kasattua uudelleen sarjan kärkikahioiden vaativalle tasolle ja siihen on edelleen hivenen matkaa. Tosin joukkueen viimepelit ovat antaneet hieman lupauksia paremmasta, mutta toisaalta voittoja ei olla saatu aikaiseksi, kun ennalta heikommista joukkueista. Tänään työtä ei helpota yhtään joukkueen kapteenin Westley Morganin puuttuminen puolustuksesta. Vielä kun Puelin luottoratsu Demarai Gray on myös poissa, niin on odotettavissa, että Arsenal saa liikaakin palloja vaarasektorille ja pääsee haastamaan Leicesterin pelaajia kovasta vauhdista. Tämän takia laitamme pienen lisävedon tähän otteluun.

Vierasjoukkue yli 2.5 korttia @2.50

» pelaa kohdetta unibetilla

Ottelun kuva taitaakin olla sinällään selvä, että kotijoukkue pitää palloa ja määrää ottelun tahdin, kun taas vierasjoukkue pyrkii saamaan aikaiseksi vastahyökkäyksiä, joista se osaa jopa tehdä kohtalaisen vaarallisia. Itse uskon kuitenkin Unai Emeryn olevan jälleen hereillä vastustajan taktiikasta ja Arsenal tulee jatkamaan voittoputkeaan kotikentällä. Tästä johtuen päivän kohde on aivan selkeä valinta.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Arsenal AH -1.0

1.84
100% Bonus 100€ asti
1.84
100% Bonus 200€ asti
1.84
100% Bonus 100€ asti
1.84
170€ Tervetulopaketti
1.83
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.