SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Albania – Islanti: Jatkaako Viikingit voittoputkeaan pysyen lohkon kärkitaistossa?
  • Roland
    Nilsson

Albania – Islanti: Jatkaako Viikingit voittoputkeaan pysyen lohkon kärkitaistossa?

julkaistu: 10.09.2019 16:30

EM-karsintojen H-lohkossa Albanian vieraaksi Elbasan Arenalle saapuu Islanti, joka jatkaa yhä taistelua EM-kisapaikasta tasapistein Ranskan ja Turkin kanssa lohkonsa kärkikolmikossa.

Albania on sen sijaan jäänyt kolmikosta kuuden pinnan päähän ja sillä on käytännössä enää kiusaajan rooli kuuman kärjen takana.

Saapasmaan kokeneen luotsin 73-vuotiaan Edoardo Rejan valmentama Albania oli sillassa koko pelin ajan lauantaina Ranskan vieraana Stade de Francella, missä se sentään sai kuparisensa rikki ottelun viimeistä edellisellä minuutilla Akhisarsporin Sokol Cikalleshin tulitettua pilkusta pallon pussiin isäntien pistettyä jo pienempää vaihdetta silmään pelin ratkettua.

Albania on leiponut lättyyn lohkonsa häntäpään joukkueita Andorraa (3-0) ja Moldovaa (2-0), mutta kärkikolmikolle se ei ole voinut mitään. Cikalleshin tekemä osuma oli itseasiassa Albanian ensimmäinen kolmikolle ampuma nyytti.

Maaliskuussa Islanti kaatoi kotonaan Reykjavikin Laugardalsvöllurilla albanialaiset Burnleyn Johann Gudmundssonin avausjaksolla latomalla repulla 1-0.

Islanti on tuon lisäksi kaatanut Andorran (2-0) vieraissa sekä kotonaan Albanian lisäksi Turkin (2-1) sekä Moldovan (3-0) viime lauantaina. Ainoa tappio on tullut Ranskaa vastaan peräti 0-4 Stade de Francella.

Erik Hamrenin suojattien kohtalo näyttäisi sinetöityvän aikanaan marraskuun puolivälissä Istanbulissa, kun lohkon heittopussi Andorra ei aivan onnistunut nipistämään tasuripistettä Turkilta lauantaina.

Tänään olisi ensiarvoisen tärkeää olla menettämättä pisteitä Elbasanissa, minne Islanti matkustaa niukkana suosikkina.

Pelisysteemiin 4-4-2-2 ja/tai 4-4-1-1 vahvasti luottava Hamren jatkanee samalla linjalla Albaniaa vastaan. Tasapeli olisi suunnaton pettymys, niukka voitto kuitenkin ilmeinen. Islannin keskikentällä viihtyvät Rostovin Ragnar Sigurdsson (2) ja Aston Villassa viimeksi pelannut Birkir Bjarnason (2) ovat heilutelleet ahneimmin vastustajien maaliverkkoja islantilaisista.

Molempien varsinainen rooli on siitäkin huolimatta ruokkia maan kärkikaksikkoa Millwallin Jon Bodvarssonia sekä AIK:n Kolbeinn Sigthorssonia, joista kumpikin osui viimeksi Moldovan verkkoon.

Islannista tarjotaan sen verran suolaisia kertoimia suosikin asemassakin, että niitä on pakko kalastaa näissä olosuhteissa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Islanti

2.55
100% Bonus 100€ asti
2.55
100€ ilmaisveto
2.55
100% Bonus 100€ asti
2.50
100% Bonus 200€ asti
2.50
100% Bonus 100€ asti
2.50
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.50
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.50
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.50
100% Bonus 100€ asti
2.50
170€ Tervetulopaketti