SEURAA MEITÄ:
×

LIVESTREAM

ETUSIVU / LIVESTREAM
NHL: Colorado Avalanche – St.Louis Blues 18.01 | Live Stream & Tarjous
  • Toimitus

NHL: Colorado Avalanche – St.Louis Blues 18.01 | Live Stream & Tarjous

julkaistu: 18.01.2020 12:17

NHL: Colorado Avalanche – St.Louis Blues 18.01.2020 | Live Stream & Tarjous

NHL Live Stream

Colorado Avalanche – St.Louis Blues 18.01.2020 – Tarjous

Suomen aikaa lauantai-iltana NHL:ssä pelataan neljä Primetime-ottelua. Laadukkain ottelu ja mielenkiintoisin ottelu pelataan Pepsi Centerissä, missä kotijoukkue Colorado Avalanche saa vieraakseen ST. Louis Bluesin. Ottelu alkaa 18.01.2020 klo: 22:00. Betsafe hemmottelee uusia asiakkaita tarjoamalla 10 eurolla 50€ pelirahaa. Avaa tili Betsafelle alla olevien ohjeiden avustuksella ja tee NHL-illasta mielenkiintoisempaa.

» Siirry suoraan tarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

Näin saat Supertarjouksen!

  • Avaa tili Betsafelle tästä>>>

  • Talleta 10€ valitsemallasi maksutavalla.

  • Aktivoi 400% talletusbonus “bonus-kohdasta” ennen kuin asetat ensimmäisen vetosi.

  • Saat 10 eurolla heti 50€ pelirahaa!

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

Colorado Avalanche – St.Louis Blues 18.01. Live Stream

NHL:n lähetysoikeudet ovat yksinoikeudella Viasatilla ja suoratoistopalvelu Viaplayllä. Voit tilata alla olevasta napista itsellesi suoratoistopalvelu Viaplay SPORT-paketin hintaan 29.99. Pakettiin kuuluu KHL-kauden lisäksi; Bundesliiga, NHL, NFL, Valioliiga, UEFA Nations League, European Tour sekä UFC. Voit irtosanoa sopimuksen koska haluat, eikä Viaplay vaadi pitkiä sopimuksia nähdäksesi huippu-urheilua. Poimi oma Viaplay SPORT-paketti alla olevasta napista ja nauti maailman kovimmasta kiekkosarjasta.

» Tilaa Viaplay Sport tästä

Colorado Avalanche – St.Louis Blues – Ennakko

Lauantai-illan ”kliimaksi” pelataan Pepsi Centerissä, missä läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan kärkijoukkue ST. Louis Blues saapuu haastamaan läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan kakkosta, Colorado Avalanchea. Viime vuoden Stanley Cup -mestari on repinyt läntisessä konferenssissa ja Keskisessä divisioonassa turvallisen karkumatkan, kun eroa toisena olevaan kotijoukkueeseen on 10 pistettä.

Mikko Rantanen

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

Nuottipaidat saapuvat Pepsi Centeriin tappio allaan kotiaskissa Philadelphia Flyersille kirvelevän jatkoaikatappion jälkeen maalein 3-4. Kotijoukkue sen sijaan sai neljän ottelun tappioputken poikki San Jose Sharksin kustannuksella kotiaskissaan maalein 4-0.

Coloradolta puuttuu aivotärähdystä kärsivä Joonas Donskoi, mutta suomalaishyökkääjä on lähellä paluuta ja laituri saattaa hyvin pelata nuotteja vastaan. Toinen poissaolija kotijoukkueelta on Colin Wilson, joka parantelee alavartalovammaa.

Vierasjoukkue saapuu Pepsi Centeriin siipirikkoisena, kun poissa ovat hyökkääjät Samuel Blais, Vladimir Tarasenko sekä viivapelote Colton Parayko.

Colorado lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Joukkueet kohtasivat reilu kaksi viikkoa sitten Pepsi Centerissä, missä kotijoukkue oli tyly isäntä maalein 7-3 Nathan MacKinnonin säestäen voitonjuhlia neljällä tehopisteellä. Kyseessä on joukkueiden neljäs kohtaaminen tällä kaudella ja kotijoukkue on aina poistunut voittajana ilman ylitöitä. Hyödynnä Betsafen supertarjous alla olevasta napista ja paina kolikot Coloradolle!

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä » Tilaa Viaplay Sport tästä

K18.