SEURAA MEITÄ:
×

KHL

ETUSIVU / KHL
KHL: SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 | Live Stream & Tarjous
  • Toimitus

KHL: SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 | Live Stream & Tarjous

julkaistu: 16.01.2020 12:16

KHL: SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 | Live Stream & Tarjous

SKA Pietari - Jokerit 16.01.2020 | Live Stream

SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 – Tarjous

KHL-kierroksen ehdoton huippuottelu pelataan Pietarin Jääpalatsissa, missä kotijoukkue Pietarin SKA saa vieraakseen Helsingin Jokerit. Ottelu alkaa 16.01.2020 klo: 18:30. Betsafe tarjoaa uusille asiakkaille 400% ensitalletusbonuksen: Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa. Katso tarjouksen ohjeet alhaalta ja poimi huipputarjous!

» Siirry suoraan tarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

Näin saat Supertarjouksen!

  • Avaa tili Betsafelle tästä>>>

  • Talleta 10€ valitsemallasi maksutavalla.

  • Aktivoi 400% talletusbonus “bonus-kohdasta” ennen kuin asetat ensimmäisen vetosi.

  • Saat 10 eurolla heti 50€ pelirahaa!

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 Live Stream

Jokereiden lähetysoikeudet ovat yksinoikeudella Viasatilla ja suoratoistopalvelu Viaplayllä. Voit tilata alla olevasta napista itsellesi suoratoistopalvelu Viaplay SPORT-paketin hintaan 29.99. Pakettiin kuuluu KHL-kauden lisäksi; Bundesliiga, NHL, NFL, Valioliiga, UEFA Nations League, European Tour sekä UFC. Voit irtosanoa sopimuksen koska haluat, eikä Viaplay vaadi pitkiä sopimuksia nähdäksesi huippu-urheilua.

» Tilaa Viaplay Sport tästä

SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 Televisiointi

Kyseessä on läntisen konferenssin huippuottelu, mistä ei latausta puutu. Jos suoratoistopalvelu Viaplay ei miellytä, niin TV-oikeudet ovat Viasatilla. Siirry Viasatin sivuille tästä>>

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä » Tilaa Viaplay Sport tästä

SKA Pietari – Jokerit 16.01.2020 Ennakko

Kyseessä on joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella ja toinen Pietarin Jääpalatsissa. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet raapimaan voitot kotiluolassa. Joukkueet kohtasivat vajaa pari viikkoa sitten Hartwall Areenalla, missä Jokerit oli tyly isäntä pesten pietarilaisilla jäätä maalein 6-0. Jokerit saapuu Pietariin Moskovasta, missä joukkue kävi ottamassa vierasvoiton HK Vitjazista maalein 2-3. Ottelusta ei tunnetta puuttunut ja kotijoukkueen ”perseilyt” saattoivat koitua Narrien kohtaloksi, kun ottelun jättivät kesken puolustajat Teemu Eronen ja Alex Grant.

Jokerit

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

Molemmat jättivät ottelun kesken päähän kohdistuneesta taklauksesta. Pelaako kumpikaan SKA:ta vastaan? – ei ole vielä tiedossa.

SKA pelaa nyt kolmannen kotiottelunsa putkeen ja on voittanut kaksi edellistä. SKA kaatoi niin Dynamo Moskovan jatkoilla maalein 2-1ja kuin edellisessä ottelussa Dynamo Riian maalein 3-0. Pietarin SKA muistaa varmasti kahden viikon takaa nöyryytyksen, missä Narrit oli suorastaan ylikylä, joten kotijoukkue on varmasti valmiina 16.01.2020 klo: 18:30, kun kiekko putoaa Jääpalatsissa jäähän. Luvassa on takuuvarmasti KHL:n huippuottelu, missä on molemmilla joukkueilla extra-lataus!

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä » Tilaa Viaplay Sport tästä

VIDEO: Jokerit – SKA 3.1.2020 Press

Katso joukkueiden edellisen kohtaamisen lehdistötilaisuus alla olevasta videosta. Jos video ei näy, siirry sinne tästä>>>

» Siirry supertarjoukseen ja avaa tili Betsafelle tästä

K18.