SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kuuma kesäkampanja Pelaajatcom Liigassa – Liity mukaan NYT!
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Kuuma kesäkampanja Pelaajatcom Liigassa – Liity mukaan NYT!

julkaistu: 04.06.2021 19:30

Kesäkuu ja helteet saapuivat myös Pelaajatcom Liigaan! Tämä tarkoittaa sitä, että Pelaajatcom tahtoo tarjota kesän alkuun niin vanhoille pelaajilleen kuin myös uusille tulokkaille kuuman tarjouksen. Rajoitetun ajan pelaajat saavat koodilla “PelaajatKesa” -30% alennuksen Pelaajatcom Liigan kuukausimaksusta. Alennuskoodi käy kaikkiin 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk tilauksiin. Pidemmissä kertatilauksissa on myös sisäänrakennetut ylimääräiset alennukset, jotka toimivat koodin kanssa ja näkyvät FACEIT-tilaussivulta.

Kampanja on voimassa 30.6.2021 asti ja jokainen pelaaja voi käyttää koodin vain kerran, joten otathan sen huomioon tehdessäsi tilausta. Mitä pidemmän tilauksen kerralla teet, sitä enemmän säästät rahaa.

» LIITY PELAAJATCOM LIIGAAN TÄSTÄ!

Mikä on Pelaajatcom Liiga?

FACEIT on maailman johtava kilpapelialusta, jossa voit haastaa muita pelaajia sen eri liigoissa sekä turnauksissa. Täältä löytyy myös Pelaajatcom liiga, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaiset CS:GO-pelaajat yhteen ja luoda uusia tähtiä. Liigan pelaajat itse vaikuttavat sen kehitykseen, ottavat osaa huipputurnauksiin ja tavoittelevat huikeita liigapalkintoja.

Liiga on jaettu 3 sarjatasoon, jotka ovat Pelaajatcom Liiga 1-5, Pelaajatcom Liiga 6-10 ja Pelaajatcom Liiga Legendat (2700 ELO). Taitorajoitus määräytyy pelaajan FACEIT-tasoluokituksen mukaan.

Kuka tahansa voi liittyä Liigaan maksamalla kuukausimaksun ja saada hienojen palkintojen lisäksi mahdollisuuden näyttää pelitaitojaan koko Suomen e-urheilukansalle! Kuukausittain Liigan palkintopotti on vähintään 2600€ ja lisäksi Legendat-liigatason 3 parasta pelaajaa pääsevät taistelemaan Faceit Pro League Challengerin karsintoihin.

Tuoreimmat uutiset: