SEURAA MEITÄ:
×

Kilpailu

ETUSIVU / Kilpailu
Sinusta selostaja? – Nyt alkaa Gigantti Gaming Selostusskaba!
  • Toimitus

Sinusta selostaja? – Nyt alkaa Gigantti Gaming Selostusskaba!

julkaistu: 29.10.2021 14:00

Oletko aina halunnut testata samettisuutasi käytännössä? Haluaisitko olla seuraava esports-skenen hypecaster? Vai haluatko pitää vain hauskaa? Nyt se on mahdollista, sillä Pelaajatcom ja Gigantti Gaming järjestävät yhdessä huikean selostusskaban! Kaikille avoimen kilpailun kautta on mahdollisuus päästä selostamaan otteluita ammattilaistasolla ja voittaa laadukkaita Gigantin tuotepalkintoja.

(Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Säännöt

Olemme valinneet yhden selostajamme Arttu “Olvari” Hämäläisen vetämän pätkän CS:GO-striimin tiimellyksestä. Osallistujan tulee selostaa valitun pätkän päälle oma versionsa, joka onnistuu alta löytyvän linkin kautta. Kaikenlaiset selostukset ammattilaistasosta vitsihuumoriin ovat tervetulleita, anna äänesi kuulua!

» Selosta klippisi täältä

Selostussuoritteista valitaan kahdeksan (8) semifinalistia, joista valitaan yleisöäänestyksellä kolme (3) finalistia. Kolmesta finalistista voittajan valitsevat Olvari ja Pelaajatcomin tuottaja Benjamin “Notah” Läärä.

Äänestäminen kannattaa aina, mutta varsinkin nyt, kun äänestykseen osallistuvien kesken arvotaan herkullisia Gigantti Gamingin tuotepalkintoja. Turnauksen toinen ja kolmas ansaitsevat niin ikään Gigantin palkintoja.

Gigantti Gaming selostusskaban voittaja pääsee parrasvaloihin, eli selostamaan joulukuussa järjestettävää ykköstason Blast World Finals -turnausta Pelaajatcomin uudella studiolla. Paikan päällä uusi selostaja saa ammattilaisten vermeet ja tuen!

Kröhäytä, juo vettä ja kokeile miltä selostaminen tuntuu: ehkä sinusta tulee uusi selostaja värikkäisiin lähetyksiimme! Linkki selostusskabaan osallistumiseen löytyy ylhäältä ja tästä.

Tuoreimmat uutiset: