SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Zelda-tuottaja esitteli pian ilmestyvän jatko-osan ominaisuuksia
  • Saara
    R

Zelda-tuottaja esitteli pian ilmestyvän jatko-osan ominaisuuksia

julkaistu: 31.03.2023 12:45

Nintendolla on tarjota uutta informaatiota pian julkaistavasta uutuus-Zeldasta. Linkin uusia kykyjä The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä esitteli itse sarjan tuottaja Eiji Aonuma.

Vuonna 2017 julkaistusta The Legend of Zelda: Breath of the Wildista tuli pikavauhtia yksi Nintendo Switchin lippulaivoista, ja jatko-osaa on odotettu viime vuodet kuin kuuta nousevaa. Fanien kärsivällisyys palkitaan lopulta, kun uutuus saapuu markkinoille loppukeväästä.

Tears of the Kingdomista on paljastettu tiedonmurenia lähinnä salaperäisten trailerien kautta. Päähenkilö Linkin kivimäisestä kädestä, Ganondorf-vihun paluusta sekä Master Swordista on spekuloitu ahkerasti.

Pari päivää sitten Nintendo raotti verhoa hieman enemmän ja julkaisi videon, jolla Eiji Aonuma pelailee uutuuspeliä esitellen uusia hienouksia.

Ensinnäkin Link saa Recall-taidon, jonka ansiosta hän voi ikään kuin kelata tiettyjen esineiden liikettä takaisin päin – kätevää, jos täytyy päästä juuri pudonneen kivenmurikan avulla taivaalla leijuvalle saarelle. Fuse-niksillä taas pystyy yhdistämään vaikka kiven oksanpätkään, kun kaipaa järeämpää asetta uusia construct-monstereita vastaan. Underhand-taito korvaa erikätevästi vasaran ja naulat lautanrakennuksessa. Sitten on vielä Ascend, kyky puskea kattojen läpi!

Uudet ominaisuudet tehnevät Hyrulen vapaamuotoisesta tutkimisesta entistä antoisampaa. Pelaajat saavat pistää Linkin uusiin seikkailuihin vauhtia 12. toukokuuta, kun The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vihdoin ilmestyy.

Lähde: Game Rant Kansikuva: Nintendo