SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Zelda-peleistä tuttu miekka vei brittimiehen vankilaan
  • Saara
    R

Zelda-peleistä tuttu miekka vei brittimiehen vankilaan

julkaistu: 11.07.2024 17:00

Brittimies teki kaupungille lähtiessään yhden väärän valinnan, jonka ansiosta hän joutuu lusimaan neljä kuukautta vankilassa. Legend of Zelda -aiheinen stressilelu oli liikaa teräasein töhöilystä kärsineessä Keski-Englannissa.

Nuneatonin kaupungissa asuva Anthony Bray lähestyi kesäkuussa poliiseja teräaseelta näyttävä esine mukanaan, joten hänet pysäytettiin puhutettavaksi. Kyseessä oli 15-senttinen replika Zelda-peleistä tutusta Master Swordista, joka on päähenkilö Linkin luottomiekka.

Miekkosen mukaan teräase oli vain stressilelu, jota hän kanniskeli mukanaan, koska tarvitsi sormilleen jotakin näperrettävää. Poliisit olivat kuitenkin sitä mieltä, että kuljeskelu aseelta näyttävän esineen kanssa herättää ohikulkijoissa pelkoa.

Virhearvionsa ansiosta mies sai vankeutta neljä kuukautta ja joutui lisäksi pulittamaan 154 dollarin rikosuhrimaksun.

Tapaus sattui seudulla, jossa väärinkäytetään veitsiä eniten koko Englannissa ja Walesssa, mikä selittää poliisin joustamattomuuden.

– Julkisilla paikoilla on nollatoleranssi teräaseille, kommentoi välikohtausta selvittänyt ylikonstaapeli.

– On mahdollista hommata stressilelu, joka ei ole kuuden tuuman terä. On mahdollista kulkea kadulla esittelemättä sitä. Hieman valppautta, niin Bray olisi välttänyt joutumasta tekemisiin kanssamme.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Warwickshire Police