SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Yli 10 vuotta vanha Skyrim maksaa nyt enemmän kuin ilmestyessään
  • Saara
    R

Yli 10 vuotta vanha Skyrim maksaa nyt enemmän kuin ilmestyessään

julkaistu: 05.10.2022 15:37

Advertisement

Nouseviin hintoihin on saanut itse kukin tottua viime aikoina, mutta että vanhoissa videopeleissäkin? Call of Dutyn kaltaisista moderneista huippuluokan jäteistä saa ymmärrettävästi pulittaa 70 dollaria eli euroissa suunnilleen saman määrän. Nyt samaa summaa pyytää kuitenkin ikäjooseppi Skyrim.

Alunperin 11 vuotta sitten julkaistusta pelistä ilmestyi vuosi sitten Skyrim Anniversary Edition uuden sukupolven konsoleille sekä PC:lle. Viisi vuotta vanhemmasta Special Editionista sen erottaa lähinnä suurempi Creation Club -tuotteiden määrä. Se ei myöskään vielä toiminut Switchillä, joten juhlapainoksen tuore versio on ensimmäinen Nintendon käsikonsolilla pelattava Skyrim.

Uunituoreen Anniversary Editionin hinta oli lähes kohtuulliset 50 dollaria, mutta Switch-versiota varten kuvetta saa kaivaa vielä pari kymppiä lisää. Samalla hinnalla saisi PC:llä vaikki kaikki Elder Scrolls -osat Steamiin ja lisäherkut päälle. Materiaalia, jota Switchille ei saa edes rahalla.

Ilmestyessään vuonna 2011 Skyrim maksoi vaivaiset 60 dollaria. Inflaationkin huomioon ottaen rakastettu peli nähtävästi vanhenee kuin viini.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Bethesda