SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Xbox Game Passilla jo hulppeat 25 miljoonaa tilaajaa – ja Activision Blizzardin pelit vasta tuloillaan!
  • Saara
    R

Xbox Game Passilla jo hulppeat 25 miljoonaa tilaajaa – ja Activision Blizzardin pelit vasta tuloillaan!

julkaistu: 25.01.2022 18:00

Viime aikojen Microsoftia ja Activision Blizzardia koskevan uutisoinnin lomassa on aiheellista kiinnittää huomio hetkeksi myös Xbox Game Passiin. Microsoftin pelitilauspalvelu on kiitänyt valtavaan menestykseen kerrytettyään tilaajia jo yli 25 miljoonaa. Piakkoin valikoimiin tupsahtaa runsain mitoin myös Activision Blizzardin pelejä.

“Tarjoamme Xbox Game Passiin ja PC Game Passiin niin monta Activision Blizzardin peliä kuin mahdollista”, lupaili Microsoft Gamingin toimari Phil Spencer ostoilmoituksessa.

Spencer viittasi sekä uusiin peleihin että pelitalon laajan katalogin antimiin.

Tällaiset tulevaisuuden näkymät ennustavat ehkä entistäkin suurempaa kasvua Game Passille. Vuosi sitten tilaajia oli 18 miljoonaa, joten lyhyessä ajassa passilaiset ovat muodostaneet jo varsin merkittävän osuuden Microsoftin kuukausittaisista tulonlähteistä. Jos Microsoft tekee esimerkiksi Call of Dutylle saman kuin Starfieldille, eli rajaa sen Xboxille ja PC:lle, voipi kasvu jatkua suorastaan monsterimaisena.

Spencer on toki jo aiemmin sanonut, ettei Game Pass tule korvaamaan tavanomaisia peliostoja. Eittämättä tilausperusteinen pelaaminen on kuitenkin tätä päivää ja vähintäänkin tulevaisuutta. Ainakin pleikkarimaakari Sony tiettävästi suunnittelee Game Passin suosion innoittamana omaa vastaavaa palvelua.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Microsoft

Tuoreimmat uutiset: