SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Viime vuoden parhaasta pelistä tehdään elokuva
  • Juuso
    Syngelmä

Viime vuoden parhaasta pelistä tehdään elokuva

julkaistu: 01.02.2022 12:17

Hazelight Studiosin suurta suosiota kerännyt kaksinpeli, It Takes Two, on saamassa oman elokuvansa.

It Takes Two on tasoloikkaa, puzzleja ja toimintaa yhdistelevä kaksinpeli, jossa pelaajien on tehtävä yhteistyötä edetäkseen pelissä. Peli voitti vuoden parhaan pelin palkinnon vuonna 2021.

Pelihahmoina toimivat pienen tytön vanhemmat, Cody ja May, jotka ovat parisuhteessaan eron partaalla. He muuttuvat nukeiksi ja päätyvät maailmaan, jossa lelut ovat eläviä ja eläimet älykkäitä.

“Maailman ja tarinan luominen oli minulle ja tiimillemme todella hauskaa. Siinä on vahva tarinankerronta ja hulluja hahmoja. Lisäksi pelissä on paljon toimintaa ja valtavasti potentiaalia valkokankaalle.” Hazelight Studion perustaja, Josef Fares, kommentoi.

Hazelight Studios tulee tekemään yhteistyötä dj2 Entertainmentin kanssa.

“Meille on kunnia tehdä yhteistyötä Hazelight Studiosin kanssa. Aivan kuten monet muut, mekin rakastuimme pelin maailmaan ja hahmoihin. Emme malta odottaa, että saamme tuoda ne valkokankaalle.” dj2 Entertainmentin perustaja ja toimitusjohtaja, Dmitri M. Johnson, kommentoi.

Lähteiden mukaan elokuvalla ei vielä ole vahvistettua tekijää. It Takes Two on yksi monesta dj2 Entertainmentin projektista. Muun muassa Life is Strange on saamassa oman TV-sarjansa.

Lähde: PCGamer

Kuva: Hazelight Studios

Tuoreimmat uutiset: