SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Vihdoinkin? Lipsauttiko CS:GO-tubettaja tiedon Source 2 -päivityksen tulosta?
  • Saara
    R

Vihdoinkin? Lipsauttiko CS:GO-tubettaja tiedon Source 2 -päivityksen tulosta?

julkaistu: 28.06.2022 09:32

CS-tubettaja WarOwl saattoi vuotaa tiedon CS:GO:n odotetun Source 2 -moottorin julkaisuajankohdasta.

Äskettäin striimaaja jutteli faniensa kanssa karttojen tekemisestä. WarOwl on harrastanut karttasuunnittelua muutaman vuoden, ja eräs fani suositteli hänelle muokkaustyökalua nimeltä Hammer++. Kyseessä on modipaketti kartanmuokkaustyökaluun, jota käytetään CS:GO:n kaltaisissa Source-pelimoottorin peleissä. WarOwlin kieltävä vastaus sisälsi yllättävää informaatiota:

“Rehellisesti odottelen elokuista Source-päivitystä, jotta – oho, ei olisi pitänyt sanoa tuota – jotta voin tehdä uuden kartan Hammer kakkosella.”

Kovasti näyttää siis WarOwlilta lipsahtaneen, että Source 2 olisi saapuvilla piankin, ja tämäkös sai pelaajakunnan aistit terästäytymään. Elokuu voisi viitata siihen, että päivitys tulisi Counter-Strike: Global Offensiven kymmenvuotispäivänä 21.8.2022.

WarOwl accidently leaks Source 2 release date? from GlobalOffensive

Tällä hetkellä peli toimii vuoden 2004 Source-moottorilla. WarOwlin luulosta poiketen Hammer 2:ta ei ole olemassa, mutta Source 2 -peleille on kyllä tarjolla hieman erilaisia työkaluja. Valven uudempi moottori julkaistiin jo 2015, jolloin Dota 2 siirrettiin siihen. Siitä saakka CS:GO:n on odotettu ja spekuloitu seuraavan perässä hetkenä minä hyvänsä. Siirto mahdollistaisi ainakin paremmat grafiikat tehokkailla tietokoneilla, vaikka aivan selviö ei muutoksen vaikutus pelikokemukseen vielä olekaan.

Näin pitkän odottelun jälkeen moni on sitä mieltä, että WarOwl vain trollasi lipsauttelullaan. Mistä hän edes voisi tietää moisia salaisuuksia?

Toisaalta joskus kehittäjillä on tapana pyytää sisällöntuottajilta ja ammattilaispelaajilta palautetta uudistuksista etukäteen, joten on mahdollista, että WarOwlilla todella olisi sisäpiirin tietoa. Optimismiin kannustavat myös pelin piilotiedostoissa viime aikoina näkyneet pikku-uudistukset ja parantelut.

Tässä asiassa on kuitenkin todettava, että Source 2:n ilmaantumiseen ei tule näkemättä uskoa.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: TheWarlOwl / Youtube