SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Videopelihahmosta tehty erotiikkavideo keskeytti hallituksen tapaamisen
  • Toimitus

Videopelihahmosta tehty erotiikkavideo keskeytti hallituksen tapaamisen

julkaistu: 27.01.2022 13:53

Italian senaatin jäsenten poliittisen päätöksenteon läpinäkyvyyttä käsitellyt Zoom-puhelu sai tammikuussa kiusallisen käänteen. Kesken viime vuoden fysiikan Nobel-palkinnon saajan Giorgio Parisin esittelyä, joltakulta osallistujista pärähti näytölle Final Fantasy VII hahmo Tita Lockhart harrastamassa sitä itseään digitaalisesti muokattuna.

Tätä seurasi monen osallistujan varmaankin elämän pisimmät 30 sekuntia, mitä he todennäköisesti eivät koskaan enää halua kokea uudelleen.

Kokouksen, jossa oli niin paikan päällä kuin etänä olevia osallistujia, ensimmäinen puolituntinen sujui ongelmitta, kertoo uutissivusto Kotaku. Mutta kesken nobel-voittajan esittelyä kokouksen kaappasi joku, joka toden totta jakoi osallistujien näytöille Final Fantasy -aiheista vaakamamboa.

Videon ollessa käynnissä kokouksen puheenjohtaja jatkoi puhumista, ilmeisesti tietämättömänä siitä mitä osallistujien näytöllä on käynnissä. Lopulta kun puheenjohtaja ymmärsi tilanteen, huokaisi hän syvään ja avustajansa kanssa yritti katkaista lähetyksen. Kuvan kadotessa paljon puhuva audio jäi vielä päälle. Lopulta sekin saatiin suljettua.

Ennen pitkää Zoom-puhelu saatiin toimimaan normaalisti ja fysiikan nobelistin esittelyä jatkettiin ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Video senaatin erityislaatuisesti puhelusta levisi Kotakun mukaan ainakin Facebookiin ja ilmeisesti myös televisioon.

Kotakun mukaan jotkut syyttävät tapahtuneesta hakkereita, mutta ainakaan toistaiseksi tekijää tapahtuneelle ei tiedetä.

Lähde: Kotaku Kuva: Final Fantasy VII

Tuoreimmat uutiset: