SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Verenhimoinen pelaaja otti hengiltä kaiken, mitä Skyrimissä vain voi
  • Saara
    R

Verenhimoinen pelaaja otti hengiltä kaiken, mitä Skyrimissä vain voi

julkaistu: 01.12.2023 15:31

Elder Scrolls V: Skyrimissa voi tienata omaisuuden tekemällä ahkerasti rikoksia. Eräs pelaaja otti tehtäväkseen ansaita suuremmat tapporahat kuin on kuunaan nähty.

Reddit-käyttäjä Amelix34 kerskui äskettäin 267 000 septimin potillaan, jota hän oli kerryttänyt listimällä kaiken mahdollisen koko pelissä. Hänen jakamastaan kuvakaappauksesta käy ilmi, että nirri lähti 3310 ihmishahmolta, 693 eläimeltä, 401 otukselta, 947 epäkuolleelta otukselta, 55 Daedralta ja 98 Automatonsilta.

I killed everything that was killable
byu/amelix34 inskyrim

Noin monen ihmisen lahtaaminen tarkoittaa sitä, ettei Amelix34 murhaillut ainoastaan rosvoja, salamurhaajia ja muita pahiksia, vaan myös viattomia NPC:itä. Jotkut juonen kannalta olennanaiset ukkelit ovat sellaisia, etteivät ne voi kuolla, mutta kaikki muut saivat kokea karun kohtalon.

Reddit-keskustelussa useampikin oli kiinnostunut Amelix34in teurastamien pupujen määrästä. Pupuille on olemassa oma kategoriansa. Niitä verenhimoinen pelaaja  kertoi teurastaneensa yhtä monta kuin muita eläimiä yhteensä eli 693. Rip puput!

Skyrim on yhä vain Bethesdan suosituimpia pelejä, vaikka sen julkaisusta tuli juuri kuluneeksi kaksitoista vuotta. Edes Starfield-uutuus ei ole koitunut uhaksi klassikon suosiolle. Pelaajat löytävät jatkuvasti uusia puolia toimintaroolipelisuosikistaan.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Bethesda / Amelix34 / Reddit