SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Valven piilovitsi tuotti yllättävän hienoa pelitaidetta – katso kuvat!
  • Saara
    R

Valven piilovitsi tuotti yllättävän hienoa pelitaidetta – katso kuvat!

julkaistu: 19.07.2022 09:00

Steam Summer Sale -alennuskampanja on jo tukevasti ohi, mutta vielä on aiheellista luoda silmäys sen sisältämään Kesäalejahtiin. Pelikatalogiin oli piilotettu bongailtavaksi mukapelejä, jotka oikeastaan kuulostavat ihan pelattavilta!

Valven taiteilija Claire Hummel loi pelitaidetta, jonka tarkoitus oli mennä ensisilmäyksellä ihan täydestä, mutta tarkemmin tarkasteltuna paljastua vähän liian hölmöiksi ollakseen oikeita pelejä. Kesäalen päätyttyä Hummel saattoi jakaa Twitterissä kuvat kaikista värikkäistä peleistä, joita emme koskaan pääse pelaamaan.

Hummel on aiemmin työskennellyt esimerkiksi Half-Life: Alyxin ja Westworld Awakening VR:n parissa. Nimet ja kuvaukset epäpeleille ideoivat Valven leivissä pitkään viihtyneet kynäilijät Erik Wolpaw ja Jay Pinkerton.

“Yritin vain sovittaa heidän energiansa lopulliseen teokseen”, Hummel selitti.

“Superhauskaa yrittää tehdä uskottavan huolellisia logoja eri tyyleille/genreille.”

Esimerkiksi kalastuspeli siitä, kun kala ei nappaa, olisi ihan tervetullutta vaihtelua?

Kuva: Valve / Claire Hummel

 

Entä missä suunnittelupalaverissa menisi oikeasti läpi idea pelistä, jossa on löydettävä kuninkaalle tie ajoissa vessaan?

Kuva: Valve / Claire Hummel

 

“Toivottavasti kaikki saivat saivat näiden löytämisestä yhtä paljon kiksejä kuin me niiden tekemisestä”, lausui taiteilija.

Lähde: Kotaku Kansikuva: Valve / Claire Hummel