SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Valorant-tubettaja riisti henkensä 23-vuotiaana – taustalla rankat kokemukset
  • Saara
    R

Valorant-tubettaja riisti henkensä 23-vuotiaana – taustalla rankat kokemukset

julkaistu: 27.07.2022 18:00

Valorant-tubettaja SeLFlon kerrotaan kuolleen pudottuaan kerrostalon katolta. Mitä ilmeisimmin kyseessä oli itsemurha.

Intian tietotekniikan ja johtamisen instituutissa opiskelevan henkilön uutisoitiin kuolleen Hyderabadissa. Pian tämä tunnistettiin 23-vuotiaaksi SeLFloksi.

Ennen kuolemaansa intialaisnuorukainen oli ottanut puheeksi kamppailunsa mielenterveytensä kanssa. Twitteriin hän jättikin hyvin pysäyttävän viestin, jossa kertoi tulleensa lapsena raiskatuksi ja joutuneensa vanhempiensa fyysisen ja henkisen väkivallan uhriksi. Jo toisella luokalla alkaneista itsetuhoisista ajatuksista kertominen tiesi kuritusta myös opettajilta.

“Minun ja maailman teiden on aika erota, sillä en enää kestä jumittumista tähän masennuksen, surun ja vihan kierteeseen. En voi olla enää osa tätä universumin suunnittelijan “koetta”, kuka ikinä onkaan”, SeLFlo selitti.

Lähes 40 000 tilaajan tubettaja keskittyi videoissaan ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin. Alun perin kanava pyöri Counter-Strike: Global Offensiven sekä PlayerUnknown’s Battlegroundsin ympärillä, mutta Valorantin ilmestyttyä 2020 painopiste siirtyi vahvasti sen peluuopastuksiin sekä uutisiin ja muutoksiin pelissä.

Vielä kuolemaansa edeltävänä päivänä SeLFlo julkaisi videon, jossa jutteli Valorant-hahmo Chamberin mahdollisesta nerffaamisesta.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: SeLFlo / Twitter