SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Uusi pelisarja tulossa? Valve rekisteröi tavaramerkin ja spekulaatio alkoi
  • Saara
    R

Uusi pelisarja tulossa? Valve rekisteröi tavaramerkin ja spekulaatio alkoi

julkaistu: 20.10.2022 16:34

Valve on ollut aika touhukas viime aikoina. Steam Deck on ollut iso voimainponnistus, sitten on kaikki virtuaalitodellisuusjutut, ja Steamin mobiilisovelluskin on ehditty kunnostaa uuteen uskoon. Luulisi, että firmalla on kädet täynnä töitä, eikä uusille projekteille olisi aikaa juuri nyt. Mutta miksi sitten Valve rekisteröi viime viikolla tavaramerkin Neon Prime?

Mikä on tämä Neon Prime? Hakemus löytyy Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkiviraston listoilta, jossa se on luokiteltu liittyväksi “tietokonepeliohjelmistoihin, elektronisiin peliohjelmistoihin, videopeliohjelmistoihin, internetin kautta ladattaviin tietokonepeliohjelmiin”.

Onko siis tulossa aivan uusi peli? Pelisarja peräti?

Jos ajatellaan realistisesti, kyseessä voi aivan yhtä hyvin olla jokin uusi ohjelmisto, huijauksenesto vaikka. Jotain lisäherkkua Steam Deckiin? Oikeastaan mitä tahansa peleihin tai ylipäätään tietokoneohjelmiin liittyvää.

Sitä paitsi tavaramerkkejä rekisteröidään harva se päivä, eivätkä kaikki pääse käyttöön. Valvella saattaa olla jokin ideanpoikanen uudesta pelistä tai hatara tulevaisuudensuunnitelma koskien nykyisiä pelejä. Ehkä joku vain keksi hienon nimen, ja se haluttiin rekisteröidä kaiken varalta ennen kuin kukaan ehtii nyysiä.

Mutta toki, Neon Primessa voi olla kyse myös tyyliin Half-Life 3:sta tai vaikka Steam Deckille alusta alkaen optimoidusta erikoispelistä. Spekulaatiolla ei ole rajoja!

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Valve