SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Uusi Call of Duty on muistirohmu – 200 Gt:n raja rikki
  • Saara
    R

Uusi Call of Duty on muistirohmu – 200 Gt:n raja rikki

julkaistu: 02.11.2023 10:45

Ensi viikon perjantaina jukaistava Call of Duty: Modern Warfare III haluaa osoittaa olevansa ainoa peli, jonka tietokoneellesi tarvitset. Se nimittäin vaatii käsittämättömät 213 gigatavua tallennustilaa, ja nimenomaan SSD- eikä kiintolevyltä.

Toki, jos pelkkä moninpeliversio maittaa, eikä visuaalinen tarkkuus ole kärkiprioriteetti, 79 gigatavuakin riittää. Jos tähän lisää yksinpelimuodon, tarvitaan 149 gigatavua. Täydelle korkean resoluution monin- ja yksinpelikokemukselle saa SSD-levyltä raivata tilaa 213 gigatavun verran.

Riittävän kokoisen muistin saisi alle viidelläkympillä, mutta jos SSD:lle mielii mahduttaa muutakin tarpeellista ja jättää vielä ylimääräistä tilaa, on käytännössä päädyttävä isoon, parin teratavun levyyn, joka maksaa yli satasen.

Uusi CoD on siis melkoinen norsu. Yli 200 gigatavua on hurjasti jopa suuren budjetin pelille, ja herättää kysymyksiä siitä, mihin kehittäjät kuvittelevat peruspelaajan laitteiston pystyvän. Suuria pelikirjastoja ei näissä kokoluokissa paljon kasvatella, mutta ehkäpä Modern Warfare III:n luojilla on kova luotto siihen, ettei sen oheen muita pelejä kaipaakaan.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Activision