SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Uudessa Sims-lisäosassa sydän voi särkyä kuolettavasti
  • Saara
    R

Uudessa Sims-lisäosassa sydän voi särkyä kuolettavasti

julkaistu: 06.07.2024 20:00

EA ilmoitti, että The Sims  4 -peliin julkaistaan heinäkuun lopulla uusi lisäosa nimeltä Lemmenhuumaa. Tiedossa on täyslaidallinen romantiikkaa sekä deittisovelluksen iloja ja kiroja.

Lisäosa tuo mukanaan uuden kaupungin nimeltä Ciudad Enamorada, josta löytyy naapurustojen lisäksi romanttisia illanviettopaikkoja, kuten kahvila, puisto ja rakkaushotelli. Niihin simit voivat mennä vaikkapa tiirailemaan tähtiä tahi pikniköimään Cupid’s Cornerissa kohtaamiensa treffikavereiden kanssa. Kyseessä on simien oma deittisovellus, johon määritetään esimerkiksi mieltymykset ja se, millaiseen suhteeseen sim etsii toista tai toisia simejä.

Kyllä vain, lisäosan myötä pusu naapurille ei välttämättä tiedäkään vaivalloista lepytysoperaatiota, mikäli simin oma kumppani sattuu näkemään. Suhdemuodoksi voi määrittää polyamorian, jolloin sim voi omistaa vaikka koko elämänsä kumppanien kanssa treffailulle. Mutta jos elämäntavasta ei olekaan sovittu, voi petetyn puolison sydän särkyä niin pahoin, että viikatemies saapuu paikalle.

Pakkaus sisältää myös kaikenlaista tilpehööriä, kuten hemaisevia asuja, kaarevan uima-altaan ja klubihenkisiä huonekaluja. Uutena ammattina tulee rakkauskonsultti.

Lisäosa julkaistaan PC:lle, PlayStationille ja Xboxille 25. heinäkuuta. Joka hankkii sen syyskuun 5. päivään mennessä, saa lisäksi muutaman bonustavaran.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: The Sims / Youtube