SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Twitch-tähti katosi – burnout vai suunniteltu juttu?
  • Saara
    R

Twitch-tähti katosi – burnout vai suunniteltu juttu?

julkaistu: 07.09.2022 13:52

Tyler “Ninja” Blevins, Twitchin striimaajista seuratuin, päätti viimeisimmän lähetyksensä odottamattomaan vetäytymiseen. Kesken Fortniten peluun hän antoi päänsä vajota käsiinsä, tuijotti hetken hiljaa tyhjyyteen ja totesi sitten peliporukalleen, että enää ei pysty eikä kykene. Ninja kertoi lopettavansa pelin ja ryhtyvänsä tauolle koko suoratoistohommasta.

Juuri kun Pokimanekin lähti kuukaudeksi lomalle ja sitten muihin hommiin. Twitchin niin ikään suosituimpiin kuuluva striimeri kertoi, kuinka paineet kiinnostavan sisällön tuottamiseksi koituvat helposti tajuttoman suuriksi.

Tuliko Ninjallekin burnout? Voi olla, mutta toisaalta hänen katoamisensa vaikuttaa siihen nähden melko suunnitelmalliselta. Syyskuun alkajaisiksi ennen kohtalokasta lähetystään hän twiittasi, että jotain isompaa olisi luvassa.

– En tiedä, missä olen livenä seuraavan kerran, striimaajatähti ilmoittikin sitten poistuessaan taka-alalle.

Samaa viestiä toistavat nyt hänen sometilinsä. Kaikilta niiltä lähti profiilikuva, ja niiden nimikohdassa lukee “käyttäjää ei löydy”. Twitch-tili poistui virallisten kumppaneiden joukosta, ja 18,3 miljoonaa seuraajaa jäi hölmistyneenä ihmettelemään.

Toisaalta Ninja on niin suuri tekijä, että oli hän sitten todella palanut loppuun tai ei, jokin suunnitelma hänellä lienee pakosti takataskussaan.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Penguin Random House