SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Twitch-pomon mielestä kilpailevan alustan ahneus tulee kostautumaan – “he rientävät takaisin”
  • Saara
    R

Twitch-pomon mielestä kilpailevan alustan ahneus tulee kostautumaan – “he rientävät takaisin”

julkaistu: 19.06.2024 19:00

Twitchin toimitusjohtajan Dan Clancyn mielestä Kick tekee virheen houkutellessaan striimaajia hänen reviiriltään. Toissa vuonna perustettu Kick on ehtinyt napata Amazonin omistamalta striimialustalta useita suuria nimiä, kuten xQc:n, Amouranthin ja Adin Rossin. Clancy uskoo heidänkin palaavan lopulta Twitchiin.

Kun Twitch-striimaaja NateGentile7 tällä viikolla haastatteli toimaria, tämä tylytti Kickiä siitä, ettei se todellisuudessa ole hyödyksi alalle vaan haalii vain valmiiksi tunnettuja vetonauloja.

– Ja heti sitten kun [Kick] ei enää maksa heille, he rientävät takaisin. Niin kävi Mixerin kanssa, niin kävi Youtuben kanssa. Heille maksettiin hyvin, ja sen jälkeen he palasivat.

Twitch-pomo ei pidä Kickin toimintaa kestävänä tilanteessa, jossa ala tarvitsisi paljon lisää tekijöitä kasvaakseen kunnolla. Hän jopa vertaa kilpailijaansa TikTokiin, joka sentään kannustaa uusia ihmisiä striimailun pariin.

Clancy onkin päättänyt olla murehtimatta Kickin suhteen liiaksi. Sen sijaan hän aikoo keskittyä Twitchin ominaisuuksien parantamiseen, jotta striimaajat voisivat kasvattaa kanaviaan. Viime vuodesta lähtien palveluun on lisätty ominaisuuksia, joiden avulla sisällön jakaminen onnistuu helpommin myös TikTokiin ja Instagramin Reelsiin.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Twitch / NateGentile7