SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Twitch kertoo jatkossa, miksi sait lähtöpassit chatista
  • Saara
    R

Twitch kertoo jatkossa, miksi sait lähtöpassit chatista

julkaistu: 20.09.2023 16:12

Twitch on ottanut käyttöön uuden moderointiominaisuuden, joka paljastaa  käyttäjille syyn siihen, miksi heidät on estetty chatista.

Chattien moderoinnista on tullut yhä tärkeämpää suoratoiston kerätessä valtavia määriä katsojia ja kanavien paisuessa suuremmiksi. Isommat striimaajat ovat äkkiä vaikeuksissa yrittäessään seurata, mitä heidän chatti-ikkunoissaan tapahtuu. Tämä tarkoittaa trolleille ja myrkylliset kommentoijille tilaisuutta hölmöillä jopa saamatta seuraamuksia.

Nyt palveluntarjoaja Twitch pyrkii helpottamaan striimaajien moderointisavottaa. Uusi työkalu sallii heidän vahvistaa sääntöjä ja ohjeita chateissaan.

Jatkossa kun käyttäjä estetään, striimaaja voi halutessaan näyttää kanavalla tarkan syyn päätöksen taustalla. Tämä on muille katsojille hauskaa lisäsisältöä, joka samalla korostaa, että tietyt ilmaisut tai haukkumasanat ovat kiellettyjä, samoin häiriköivä käytös.

Pelistriimien seuraajat ovat ottaneet uutuuskäytännön vastaan varsin hyvin. Toivon mukaan se vähentää väärinkäsityksiä ja luo avointa fiilistä striimaajien ja heidän faniensa välille.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Twitch