SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tuhatmäärin Pokémon-kortteja vohkinut rosvokolmikko tallentui valvontanauhalle
  • Saara
    R

Tuhatmäärin Pokémon-kortteja vohkinut rosvokolmikko tallentui valvontanauhalle

julkaistu: 01.02.2024 10:22

Pokémon-kortit ovat tänä päivänäkin arvossaan, joten monet päätyvät hankkimaan niitä epärehellisin keinoin. Hiljattain eräältä belgialaiskeräilijältä pöllittiin 200 tuhannen dollarin arvoinen kokoelma, mutta varkauksien uhreiksi ovat joutuneet myös kaupat.

Viimeisin tapaus tapahtui männä viikolla Kalifornian San Josessa, missä kolme rosvoa murtautui Tofu’s Trading -nimiseen korttimyymälään. Konnat saivat haalittua massiivisen saaliin ja pakenivat mukanaan tuhansien dollarien edestä Pokémon-kortteja ja muuta keräilykamaa.

Ryökäleitä onnisti, sillä hälytys ei mennyt päälle rikkinäisten liiketunnistimien vuoksi.

Nalkkiin jääminen oli kuitenkin erittäin lähellä. Siitä todistaa valvontakameranauha, joka on tarjonnut kaupan henkilökunnalle suurta hupia harmillisen tapauksen keskellä.

Tofu’s Trading julkaisi audiovisuaalisilla tehosteilla höystämänsä pätkän Instagramissa. Siinä näkyy varkaita konttaamassa liiketiloihin ja kahmimassa haltuunsa mitä vain käsiinsä saavat.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tofu’s Trading (@tofustrading) jakama julkaisu

Kaupan pomon Amy Simpsonin mukaan rosmot tunkivat sisään jääkaapin tukkimasta sivuovesta, mikä ei antanut heidän touhustaan kovin suunniteltua vaikutelmaa.

– En usko, että olivat harrastajia, eivät nimittäin tienneet mitä ottaa, Simpson kommentoi.

Yritys toivoo muiden paikallisten liikkeiden pitävän silmänsä auki siltä varalta, että varastettuja tuotteita ilmaantuu markkinoille. Joukossa oli esimerkiksi 35 000 Pokémon-korttia, erikoispaketteja ja Magic the Gathering -kortteja.

Valitettavasti vorot ehtivät livistää, joten koppalakkien tehtäväksi jäi vain estää suuremmat vahingot.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Tofu’s Trading / Instagram