SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tubetähti PewDiePien mukaan LoL on olemassaolonsa velkaa Dotalle
  • Saara
    R

Tubetähti PewDiePien mukaan LoL on olemassaolonsa velkaa Dotalle

julkaistu: 05.04.2023 17:13

Tubettajalegenda Felix “PewDiePie” Kjellberg oli äskettäin vieraana Trash Taste -podcastissa ja lausui näkemyksiään Dotan merkityksestä League of Legendsille.

Videonakin julkaistavaa podia isännöivät niin ikään tubettajat Garnt “Gigguk” Maneetapho, Connor “CDawgVA” Colquhoun sekä Joey “The Anime Man” Bizinger. 124. jaksossa he keskustelivat PewDiePien kanssa taisteluareenamoninpeleistä genrenä ja vertaillen suosittuja pelejä. Tähtitubettaja teki selväksi, että hänen mielestään League of Legendsiä ei olisi olemassakaan ilman Defense of the Ancients -modia, ja hän lienee oikeassa.

Isäntien aloittaessa keskustelun LoL:iin perustuvasta Arcane-animaatiosarjasta PewDiePie totesi lukuisten suositusten saaneen hänet torjumaan koko hittiohjelman.

– Sietämättömän monet ihmiset kehottivat minua katsomaan sen. Pää kiinni, en katso! tubettaja uhosi.

Sen sijaan hän muisteli dotanpeluun olleen aikoinaan ns. parasta shittiä. Kun CDawgVA paljasti olevansa League of Legends -pelaaja, PewDiePie totesi LoL:n olevan kaiken velkaa Dotalle. Väitteessä on perää, sillä DotA oli se ensimmäinen MOBA, joka askarreltiin Warcraft 3:n kenttäeditorilla. Riot Gamesin perustajat Marc “Tryndamere” Merrill ja Brandon “Ryze” Beck puuhasivat kumpikin alkuperäisen DotA-modin parissa, ja se inspiroi heitä luomaan yrityksensä ja sen lippulaivan League of Legendsin.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Trash Taste / Youtube