SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Trolli pakotti viattomat pelaajat näkemään hittipelin ratkaisun ennakkoon
  • Saara
    R

Trolli pakotti viattomat pelaajat näkemään hittipelin ratkaisun ennakkoon

julkaistu: 27.01.2022 21:51

Wordle-villitys jatkuu! Pelimaailman hymypatsas on taas valjastettu kenkkujen neropattien tarkoitusperiin.

Päivittäinen suoriutumisensa Wordlessa on hirmu helppo jakaa kaikelle kansalle parilla klikkauksella paljastamatta kuitenkaan toisille päivän sanaa. Varsin moni tykkää näin tehdäkin, ja ennen kaikkea tuloskuvioita jaellaan tietenkin Twitterissä. Tällä viikolla tällaisiin twiitteihin alkoi vastailla botti, joka paljasti seuraavan päivän sanan.

Bottimaakari oli ilmeisesti saanut omanlaistaan inspiraatiota ohjelmistosuunnittelija Robert Reichelin blogipostauksesta, jossa hän näytti, miten oli onnistunut kääntämään Wordlen avoimen koodin siten, että sillä saa selville seuraavan päivän sanan. Reichelin vaikuttimena oli vilpitön uteliaisuus, mutta joku anonyymi ilonpilaaja sai vettä myllyynsä.

Ehkä spoilaaja itse ei ole kovin hyvä sanapeleissä, sillä hänen luomansa botin Twitter-profiilissa sanottiin sen olevan “lähetetty tulevaisuudesta lopettamaan worlde-kehuskelu”. The Wordlinator sättikin jokaista tulostwiittaajaa ensin rehvastelusta ja pilasi sitten rangaistukseksi päättelyn ilon seuraavalta päivältä.

Botti ehti jo saada parit bannit, mutta nyt tili vaikuttaisi olevan kokonaan suljettu. Aina on toki olemassa vaara, että jonkun toisenkin mielestä tällainen idea olisi jotenkin hauska. Eräs ratkaisu jakaa omaa sanapeli-erinomaisuuttaan mutta välttyä tyhmien bottien aiheuttamalta mielipahalta on jakaa Sanuli-tuloksia. Wordlen suomenkieliseen versioon nimittäin näytti vastikään ilmaantuneen vastaava jako-ominaisuus.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Josh Wardle

Tuoreimmat uutiset: