SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Trolli esitti organisaatiopomoa Twitterissä: “potkut Valorant-tiimille”
  • Saara
    R

Trolli esitti organisaatiopomoa Twitterissä: “potkut Valorant-tiimille”

julkaistu: 04.05.2023 14:54

E-urheiluorganisaatio Sentinelsin toimitusjohtaja joutui Twitterissä identiteettivarkaan uhriksi. Rob Moorea larppaava trolli väitti organisaation hylkäävän Valorant-joukkueensa.

Ilmoitus keräsi lähes 4 000 tykkäystä ja 142 uudelleentwiittausta, kunnes asian laita selvisi.

Mooren tili oli aiemmin varmennettu, mutta hänen sininen merkkinsä poistui maksullisen Twitter Bluen käyttöönoton yhteydessä. Ilman merkkiä ainoa ero aidon ja väärennetyn tilin välillä oli, että vale-Moorella oli nimessään vain yksi o-kirjain.

Ilmoitettuaan trollista heti Twitterille Moore sai vastauksen, ettei jäljittelijä suinkaan ollut rikkonut yhtiön identiteettivarkauksia koskevia sääntöjä.

-Taidat todella haluta kahdeksan dollariani, Moore totesi viitaten varmennusmerkin hintaan, osoittaen sanansa Elon Muskille.

Nyt trollitili on jäädytetty, eikä virheellistä twiittiä näe. Sentinelsin CEO on kuitenkin perinteisesti viestitellyt tärkeää infoa tilillään, joten monta fania väärä tieto ehti saavuttaa. Loput tekivät valetilistä pilaa.

Toistaiseksi Sentinelsillä yhä on Valorant-tiimi, jonka on tarkoitus kohdata seuraavaksi Evil Geniuses tulevan viikonlopun VCT Americas -turnauksessa.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Sentinels