SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Toiset osaa: striimaaja päihitti äärihaastavan pelisarjan ottamatta kertaakaan osumaa
  • Saara
    R

Toiset osaa: striimaaja päihitti äärihaastavan pelisarjan ottamatta kertaakaan osumaa

julkaistu: 19.11.2022 12:36

Twitch-striimaaja ylsi melkoiseen suoritukseen: hän pelasi kaikki Souls-pelit läpi vailla naarmun naarmua. Minkä tahansa From Softwaren vaativan roolipelin tyylipuhdas voitto olisi kova saavutus, mutta herra nimeltä Dinossindegail päihitti ne kaikki.

Haasteen idea oli tahkota läpi järjestyksessä ensin Demon Souls, sitten Dark Souls 1, 2 ja 3, joiden jatkoksi Sekiro: Shadows Die Twice, Bloodborn sekä hännän huippuna Elden Ring. Yksikin osuma tarkoitti paluuta maratonin alkuun, kaikki pelit alusta vain!

Dinossindegail oli toki yrittänyt koitosta useamman kerran. Souls-pelit tunnetaan haastavamman puoleisina yksin pelattavina roolipeleinä. Omistettuaan haasteelle reilut 120 päivää striimeri todella teki sen: kukisti viimeisen pelin viimeisen vihun.

Riemuhuudoilla ei ollut rajoja. Dinossindegail sai puolisoltaan onnitteluhalin ja tuuletti sitten kaikkensa antaneena. Ja pakkohan ainutlaatuista suoritusta on arvostaa! Fanaattisia yrittäjiä varmasti tämän jälkeen riittää, mutta älyttömän vaikeaahan se nyt on selviytyä peleissä täysin ehjin nahoin. Ansaittua mainetta ja kunniaa tämä veijari tuskin aivan heti joutuu jakamaan.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Dinossindegail / Twitch