SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
TikTok-hitti! Striimaaja askarteli jalkakäyttöisen näppäimistön
  • Saara
    R

TikTok-hitti! Striimaaja askarteli jalkakäyttöisen näppäimistön

julkaistu: 04.02.2022 12:24

Twitch-striimaaja boneyTTV pääsi parrasvaloihin kekseliäällä ratkaisullaan monitahoisiin kommunikaatiovaatimuksiin. Hänen TikTok-videonsa erikoisesta jalkanäppäimistöstä singahti viraaliksi.

Striimaajille aiheuttaa usein päänvaivaa, kuinka määrittää näppäinkomennot siten, että poukkoilu striimichatin, pelikeskustelun ja omien pelikavereiden juttelukanavan välillä sujuu jouhevasti pelin tuiskeen lomassa. Markkinoilta löytyy jalkapoljinten ja stream deck -kontrollerien kaltaisia apuvimpaimia, mutta ne vaativat ylimääräistä rahallista panostusta.

boneyTTV päätti niksipirkkailla itselleen omanlaisensa kontrollerin. Kellaristaan kuulemma löytyneestä vanhasta näppäimistöstä hän muokkasi jalalla käytettävän erikoispainikkeiston. Muut näppäimet saivat häipyä, mutta jäljelle jäi muutama varpailla operoitava nappula. Ne kätevä striimeri määritti avaamaan ja sulkemaan Discordin, siirtymään pelin äänichattiin ja vieläpä aktivoimaan pelihahmon kyyryasennon.

@boneyttv

It’s time to unvail the foot keyboard 😳😳😳 #twitchstreamer #gaming #pcgaming #twitchtips #livestream #mouseandkeyboard #mnk

♬ original sound – Boney

Toisessa TikTok-videossa boneyTTV vielä tarkensi, kuinka hänen luomuksensa toimii yhdessä käsiohjaimenkin kanssa.

@boneyttv

Reply to @mrxspry just a discussion

♬ original sound – Boney

Moni seuraaja totesi, että boneyTTV:n pedaali on paljon parempi kuin heidän kaupasta hankkimansa hienoudet. Eräs kiteytti vaikuttuneisuutensa toteamukseen “jäbä elää vuotta 3022”.

Lähde: Dexerto
Kansikuva: TikTok / Pexels