SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
The Legend of Zelda -leffa tulossa Super Marion menestyksen jälkeen? – Ajatus kiinnostaa pelisarjan tekijöitä
  • Saara
    R

The Legend of Zelda -leffa tulossa Super Marion menestyksen jälkeen? – Ajatus kiinnostaa pelisarjan tekijöitä

julkaistu: 15.05.2023 10:29

Tears of the Kingdomin tuottaja Eiji Aonuma sekä ohjaaja Hidemaro Fujibayashi ovat ilmaisseet kiinnostuksensa The Legend of Zelda -pelisarjan mahdollista elokuvasovitusta kohtaan. Eikä ihme, kun vasta saatiin todistaa Super Mario Bros. Movie -leffan jymymenestystä.

Viihdemedia Polygonin kysyttyä asiasta kaksikko painotti, ettei projekti ole kuitenkaan heistä kiinni.

– Täytyy myöntää, että olen kiinnostunut. Ehdottomasti. Mutta valitettavasti se, että minua sattuu kiinnostamaan, ei vielä saa asioita tapahtumaan, Aonuma lausahti.

– Ehkä fanien ääni on tässä ratkaiseva, lisäsi Fujibayashi.

On helppo ymmärtää, miksi Zelda-maailmaan perustuva elokuva kutkuttaa tekijöitä. Nintendon Mario-universumiin perustuvasta elokuvasta tuli äskettäin vasta kymmenes animaatioleffa, joka on koskaan ylittänyt miljardin dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti.

Utuisista elokuvasuunnitelmista riippumatta The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on vihdoin julkaistu, ja sitä pelataan täyttä päätä ympäri maailmaa. Viime perjantaina julkaistu Breath of the Wildille jatkoa tuova osa on jo tienannut harvinaisen hyvät arvostelut, ja niitä koostavan Metacriticin mukaan 96 % arvioista onkin ollut positiivisia.

Lähde: IGN Kansikuva: Nintendo