SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
The Last of Us -telkkarisarjasta tuli hitti
  • Saara
    R

The Last of Us -telkkarisarjasta tuli hitti

julkaistu: 19.01.2023 16:38

Videopelien televisiosovitukset eivät ole aina lunastaneet katsojien odotuksia, mutta HBO:n tuottamaa The Last of Us -draamaa odotettiin toiveikkaina. Ja totta tosiaan, maailmanlopun meininki vaikuttaa uponneen yleisöön hyvin!

Sonyn ja Nauhgty Dogin toimintaseikkailupeliin perustuvan sarjan ykkösjakso julkaistiin 15. tammikuuta. Bella Ramseyn näyttelemä Ellie yhdessä Pedro Pascalin tulkitseman Joelin kanssa pääsi heti hurjastelemaan mystisten monstereiden parissa karuissa olosuhteissa. Trailerin nostattamat toiveet laadusta niin näyttelijäntyön kuin erikoistehosteiden suhteen vaikuttavat saaneen vastinetta.

Ensi-ilta oli jymymenestys: Varietyn mukaan pelkästään USA:n katsojaluvut pitivät sisällään 4,7 miljoonaa silmäparia. Niinpä se on HBO:n toiseksi isoin debyytti yli vuosikymmeneen; edelle meni vain viimevuotinen House of the Dragon.

– Olemme innoissamme nähdessämme niin pelin kuin sarjankin fanien kokevan ikonisen tarinan uudella tavalla, ja kiitämme heitä avusta tähän menestykseen, lausui HBO-sisältöjen puheenjohtaja ja toimari Casey Bloys onnitellen työryhmää.

– Innolla odotamme fanien ympäri maailmaa nauttivat loppukaudesta.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Naughty Dog / HBO