SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Team Fortress 2:ssa käytettiin kauppatavarana elävää koiraa
  • Saara
    R

Team Fortress 2:ssa käytettiin kauppatavarana elävää koiraa

julkaistu: 03.03.2024 14:54

Team Fortress 2 -pelissä nähtiin hiljattain tavallista erikoisempi kaupankäyntitapahtuma, kun vaihdon välineenä käytettiin ihka oikeaa koiraa. Tapausta ehdittiin taivastella somessa, mutta onneksi tilanne ei ollut aivan sitä, miltä näytti.

OrangeZestin ja Gummyn välinen keskustelu jaettiin foorumilla, missä se herätti huolta ja närää. Neuvottelu TF2-esineiden vaihdosta sisälsi muiden muassa OrangeZestin tarjouksen 5400 avaimesta hamsterin kera, johon Gummy reagoi tiedustelemalla muita lemmikkivaihtoehtoja. Lopulta päästiin sopuun 5000 avaimesta ja koirasta, joka olisi arvoltaan 450. Rahassa puhuttaisiin yli 600 eurosta.

Keskustelun päätteeksi koiranomistaja pyysi aikaa hyvästellä karvaturrinsa. Karulta kuulostaa, mutta lopulta paljastui, että kyseessä oli käytännön järjestelystä innoittunut vitsihuumori.

Keskustelijat ovatkin tosielämän kavereita, ja Gummy on monesti hengaillut OrangeZestin perheen koiran kanssa ja ottanut sen tarvittaessa hoitoonkin. Muuttuneen elämäntilanteen myötä sessen asianmukainen hoito on viime aikoina käynyt hankalaksi järjestää, semminkin kun sen terveysongelmat vaativat kotitekoista, pehmeää erikoisruokaa. Siksipä kaverukset ovat pohtineet, pitäisikö Sky-nimisen hauvan muuttaa kokonaan Gummylle.

Samaan syssyyn toverukset huomasivat, että Gummylla oli jotakin, mitä OrangeZest halusi: Burning Flames Polar Pullover Team Fortress 2 -pelissä. Siispä he päättivät yhdistää koira- ja pipokaupan.

– Asiayhteydestä irrotettuna näytti varmaan siltä, että sain hullun päähänpiston myydä koirani. Ei minulle tietenkään ole helppoa luopua koirastani, mutta mikäli tilanne jatkuu, täytyy niin tehdä, OrangeZest kommentoi jälkeenpäin.

Eikä hän todellisuudessa koirasta hintaa pyytänyt, vaan vaihdon tarkoitus oli kattaa hauvelin tulevatkin terveyskulut.

Moderaattorit menivät näin monimutkaisesta kaupankäynnistä niin sekaisin, etteivät tienneet pitäisikö se tuomita tai mitätöidä, joten he päättivät olla kuin eivät olisi mitään huomanneetkaan.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: OZerk