SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tässä ovat Steamin parhaat kesätarjoukset — Baldur’s Gate 3, ELDEN RING, GTA V…
  • Juuso
    Syngelmä

Tässä ovat Steamin parhaat kesätarjoukset — Baldur’s Gate 3, ELDEN RING, GTA V…

julkaistu: 29.06.2024 15:00

Steamin kesäale on alkanut. Alennukset ovat voimassa heinäkuun 11. päivään iltakahdeksaan saakka. Tässä jutussa on koottu joitain parhaita tarjouksia ja suosituimpien pelien alennuksia.

Forza Horizon 5

Laadukkaan Forza Horizon 5 -ajopelin saa nyt puoleen hintaan 29,99 euroa (norm. 59,99 euroa). Vuonna 2021 julkaistu ajopeli on saanut Steamissa pelaajilta arvosanaksi erittäin myönteinen. Arvosteluja on annettu lähes 170 000.

IGN valitsi Forza Horizon 5:n vuoden peliksi 2021. Alta voit katsoa pelistä videomateriaalia.

Grand Theft Auto V

GTA 6:ta odotellessa on mahdollista päästä pelaamaan huippusuosittua ja erinomaiset arvostelut saanutta sarjan tuoreinta osaa. GTA 5:n saa omakseen noin 15 euron hintaan. Normaalisti peli maksaa noin 40 euroa, joten alennus on peräti 63 prosenttia.

Steam-käyttäjät ovat antaneet pelille arvosanaksi erittäin myönteinen. Arvosteluja on annettu yli 1,6 miljoonaa.

ELDEN RING

Vuoden 2022 parhaaksi peliksi valittu ELDEN RING on myynnissä 30 prosentin alennuksella. FromSoftwaren Souls-liken hinta on pudonnut väliaikaisesti 60 eurosta 42 euroon.

Tulen ja jään laulu -kirjasarjan luojan, George R.R. Martinin, yhteistyössä luotu ELDEN RING sai vastikään myös lisäosan Shadow of the Erdtree. Lisäosasta tuli nopeasti kaikkien aikojen parhaat arvostelut saanut DLC.

Baldur’s Gate 3

Viime vuonna palkintogaalat putsannut arvostelumenestys Baldur’s Gate 3 on tietenkin mukana Steamin kesäaletarjonnassa.

Vuoden pelin 2023 saa itselleen alle 50 eurolla, kun normaali hinta on 60 euroa. Alennusta on 20 prosenttia.

Manor Lords

Early Access -vaiheessa oleva keskiaikainen strategiapeli Manor Lords nousi pienestä kehittäjätiimistään ja budjetistaan huolimatta hyvin suosituksi pelaajien keskuudessa.

Jo yli 40 000 Steam-käyttäjää on antanut peliksi arvosanan erittäin myönteinen. Pelin hinta saattaa nousta Early Accessin jälkeen korkeammalle, joten nyt kannattaa hankkia suosittu Manor Lords 30 euron alennettuun hintaan. Normaali hinta Manor Lordsilla on 40 euroa, joten alennusta on 25 prosenttia.

Steamin kesäale on pullollaan muutakin loistavaa pelattavaa. Kesäalennusta pääset seuraamaan Steam-sovelluksesta tai tästä linkistä.

Lähde: Steam | Kuva: Larian Studios