SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Taistelupassi Sims 4:ään? Uusi toiminto herättää ilahtunutta hämmennystä
  • Saara
    R

Taistelupassi Sims 4:ään? Uusi toiminto herättää ilahtunutta hämmennystä

julkaistu: 31.05.2024 22:59

The Sims 4 -peliin on tuotu uusi tapahtumajärjestelmä, joka palkitsee pelaajia uusilla esineillä säännöllisestä kirjautumisesta. Ensimmäinen tapahtuma, eilen alkanut Happy At Home, kestää 35 päivää ja sisältää kahdeksan pelinsisäistä palkintoa hiustyyleistä huonekaluihin.

Taistelupassin tyyppinen systeemi näkyy päävalikossa palkintopalkkina, jonka sisältöä voi lunastaa kirjautumalla peliin riittävän usein tapahtuman aikana. Palkinnot vaihtelevat siminluontitilassa käytettävistä uusista kampauksista ja koruista rakennustilassa asetettaviin huonekaluihin. Ihan joka päivä ei tarvitse ehtiä pelata, vaan palkintoja voi saada pienissä erissä viikoittain.

Sims-tubettaja SatchOnSims vertaa palkintoja aiempiin lisäosiin ja kamasetteihin todeten, että valtaosa palkinnoista on uusia värivaihtoehtoja tai pieniä tuunauksia niistä tuttuihin kamoihin. Esimerkiksi minijääkaappi on peräisin Yliopisto-lisäosasta. Muta mikäpä siinä, kun ovat ilmaisia.

EA:n mukaan tämä ensimmäinen tapahtuma palkitsee pelaajia pelkästä  kirjautumisesta, mutta tulevaisuudessa saattaa tulla sellaisiakin, joissa palkintojen saaminen vaatii suorituksia. Ilmaisia Sims Delivery Express -esineitä uusi systeemi ei korvaa.

Vaikka taistelupassit ja vastaavat ovat yleisiä verkkopeleissä, yksinpelipelissä idea on astetta erikoisempi. Happy At Home on täysin ilmaista lystiä, mutta monet pelaajat otaksuvat, että tapahtumat muuttuvat vielä maksullisiksi, jos eivät Sims nelosessa niin The Sims 5:ssä sitten.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: SatchOnSims / Youtube