SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tähtinäyttelijöitä mukaan Among Us -animaatiosarjaan
  • Saara
    R

Tähtinäyttelijöitä mukaan Among Us -animaatiosarjaan

julkaistu: 18.03.2024 20:29

Hittipeli Among Usista alettiin viime kesänä puuhata animaatiosarjaa. Nyt CBS Studios on kiinnittänyt projektiin isoja nimiä ääninäyttelijöiksi.

Avaruusaluksen miehistölle äänensä lainaavat ainakin The Last of Usista tuttu Ashley Johnson ja Taru sormusten herrasta -leffojen Frodona tunnettu Elijah Wood. Kaartiin kuuluvat myös Randall Park (Fresh Off the Boat -komediasarjasta) sekä Yvette Nicole Brown (Paluu pulpettiin -sarjasta).

Tiedossa on työpaikkakomedian tyyppinen animaatio hassuine hahmoineen. Parkin ääninäyttelemää Rediä kuvataan toisia miellyttäväksi, kerskailevaksi kapteeniksi, jonka ansiot eivät välttämättä riittäisi hänen asemaansa. Johnson tulkitsee sarkastista turvallisuuspäällikköä Purplea.  Brownin hahmo on selkärangaton Orange HR-osastolta. Wood näyttelee Greeniä, palkatonta harjoittelijaa, joka on tyytyväinen saadessaan olla mukana ja saa palkkansa pizzoina.

CBS Eye Animation Productions askartelee sarjaa yhdessä pelin kehittäneen Innerslothin ja animaatiostudio Titmousen kanssa. Esittävää kanavaa tai suoratoistopalvelua ei ole vielä valittu.

Lähde: Kotaku Kansikuva: Innersloth