SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tähtinäyttelijä: “World of Warcraft pilasi elämäni!”
  • Saara
    R

Tähtinäyttelijä: “World of Warcraft pilasi elämäni!”

julkaistu: 18.06.2022 18:51

Netflixin viimeviikkoisessa Geeked Week -tapahtumassa esiteltiin starojen kera maistiaisia uusista sarjoista, leffoista ja peleistä. Siinä missä Witcherin Geraltia eli Henry Cavillia voi pitää uskottavana gamerina, Stranger Things -sarjan näyttelijällä David Harbourilla oli kerrottavanaan vähemmän hohdokas historiansa videopelaajana.

Haastattelija Felicia Dayn otettua puheeksi World of Warcraftin Harbour voihkaisi: “Voi luoja, elämäni noloin asia!”

“Vuonna 2005 pelasin sitä peliä aivan helkkaristi! Se pilasi elämäni noin vuodeksi. Olin meinaan aivan sekaisin. Olin järjettömän riippuvainen  videopelistä”, Harbour puhisi ja kertoi olleensa yöhaltia nimeltään Norad.

Inessä skenessä oleva juontaja Day kysyi, oliko Harbour ollut hyökkääjä, ja tämä myönsi olleensa. Vieressä istuva Stranger Things -kollega Winona Ryder sen sijaan kuunteli keskustelua lähinnä kauhistunut ilme kasvoillaan.

Harbour rauhoitteli Ryderia selostamalla, kuinka tarvittiin toinen peli osoittamaan WoW-addiktille asiaintila. Nimittäin The Sims!

“Oletteko koskaan pelanneet Simsiä? Simsissä voi olla näyttelijä. Voit edetä urallasi, mutta asioiden eteen on tehtävä hommia. Täytyy kehittää puhetaitoja ja treenata, tiedättehän”, näytteilijä alusti.

“Muistan kuinka avatarini nousi tietylle tasolle urallaan, ja yritin jatkuvasti saada häntä kehittämään ulosantiaan. Hän oli sivuroolinäyttelijä tai jotain, mutta halusin hänen harjoittavan puhetaitojaan ja kehoaan, ja ainoa mitä hän tahtoi tehdä, oli istua pelaamassa videopelejä.”

Harbour kertoi hätkähtäneensä sillä hetkellä huomaamaan oman elämänsä silmiensä edessä.

Mitä ilmeisimmin Harbour pääsi valaistumisen myötä addiktiostaan, sillä tätä nykyä hänen tähdittämänsä Stranger Things on jo neljännessä kaudessaan ja finaalikautta pukkaa seuraavaksi. Hän nappasi itselleen hiljattain myös paikan Marvel Cinematic Universe -kokonaisuudessa neuvostoliittolaisena supersotilaana Red Guardianina.

“Olen näyttelemisen Tyson Fury“, hän kommentoi taannoista paluutaan pohjalta.

Ryder, joka ei voinut samastua videopeliharrastuksiin, kertoi olevansa leffafani. Hän kertoi lapsuudenhaaveestaan omistaa elokuvateatteri, jonka penkit olisi vaihdettu sängyiksi ja kylpyammeiksi. Täten elokuvien katselua ei tarvitsisi keskeyttää ollenkaan. Harbourin mielestä skenaariossa olisi ainesta tosi-tv-hitiksi – Winona Ryder tuijottelemassa elokuvia elämänsä läpi.

“Katsoisin tuota sarjaa aivan helkkaristi!”

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Netflix