SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Tähtinäyttelijä Jack Black Minecraft-leffan päärooliin
  • Saara
    R

Tähtinäyttelijä Jack Black Minecraft-leffan päärooliin

julkaistu: 04.01.2024 14:36

Kuukausien radiohiljaisuuden jälkeen jo pitkään tekeillä olleesta Minecraft-leffasta on tarjoiltu uutta tietoa. Live-action-elokuvaan on kiinnitetty jenkkinäyttelijä Jack Black, joka tulkitsee rakastetun rakentelupelin tärkeimmän hahmon, Steven, roolin.

Esimerkiksi School of Rock– ja Kung Fu Panda -leffoista tunnettu Black liittyy Minecraft-kaartiin, jossa hänen kanssaa näyttelevät ainakin Jason Momoa, Emma Myers ja Danielle Brooks. Kyseessä ei ole Blackin ainoa videopelifilmatisointi tänä vuonna, sillä elokuussa ilmestyy Borderlands-elokuva, jossa hän antaa äänensä Claptrap-maskotille.

Eikä kerta ole myöskään ensimmäinen: juuri päättyneen vuoden Super Mario Bros. Movie -hitissä Jack Black oli Marion arkkivihollinen Kuningas Bowser Koopa. Muutenkin pelimaailma on hänelle tuttu niin Jumanji-leffojen kuin videopelien ääniroolienkin kautta (mm. Tony Hawk’s Pro Skater ja Psychonauts 2). Onpa hänellä oma peliaiheinen Youtube-kanavakin, Jablinski Games, jossa hän vloggaa ja pelailee uusia ja vanhoja pelejä.

Minecraft-elokuvan juonesta ei ole hiiskuttu julkisuuteen. Steve on pelin alkuperäisiä oletushahmoja, joka on esiintynyt yli vuosikymmenen ajan mainosmateriaaleissa ja erilaisissa franchiseissa. Black nähdään Steven pikselihousuissa todennäköisesti vasta vuonna 2025, sillä Jared Hessin ohjaustyölle ei ole vielä ilmoitettu alustavaakaan julkaisupäivämäärää.

Lähde: Dot Esports Kansikuva: Jack Black / Instagram / Mojang