SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Suositulle Dota 2 -striimaajalle bannia – jo kuudetta kertaa!
  • Saara
    R

Suositulle Dota 2 -striimaajalle bannia – jo kuudetta kertaa!

julkaistu: 29.04.2023 08:45

Advertisement

Suosittu Dota 2 -striimaaja Mason “mason” Venne sai äskettäin porttikiellon Twitchiin kesken 7.33-päivityksen testailun. Tarkka syy ei ole tiedossa, mutta fanit spekuloivat bannien johtuvan loukkaavasta puheenparresta, jota hänen aiemmassa striimissä oli jouduttu kuuntelemaan. Kokemusta onkin jo kertynyt, sillä kyseessä on jo kuudes kerta, kun mason lentää striimipalvelusta pihalle.

/r/Dota2-subredditin keskustelijat arvioivat mason saaneen bannia rasistisen, seksistisen ja muutenkin inhottavan kielenkäyttönsä vuoksi. Joidenkin mukaan hän olisi myös kommentoinut perulaisia ilkeään tyyliin. Twitch on tällaisissa asioissa yksiselitteisen tiukka.

Niin ikään Dota 2 -striimaajana tunnettu Janne “Gorgc” Stefanovski kommentoi kollegansa kohtaloa hieman huvittuneena.

– Mason on porttikiellossa Twitchistä. Kreisi homma. Ehkä näitä porttikieltoja pitäisi kutsua hyllyttämiseksi, mutta luulen joka tapauksessa, että hän on vain hyllytettynä hetken aikaa. Kuudes porttikielto, pyhä jysäys. Kuusi porttikieltoa, kuomat, minä en ole saanut yhtäkään, jään jälkeen, Gorgc päivitteli.

Porttikiellon pituus jää nähtäväksi, kuten myös se, sitoutuuko mason jatkossakaan noudattamaan Twitchin sääntöjä sisältönsä suhteen.

Lähde: AFK Gaming Kansikuva: Valve