SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Suosittu pelitubettaja selittää, miksi näky selfiessä johti sairaalaan
  • Saara
    R

Suosittu pelitubettaja selittää, miksi näky selfiessä johti sairaalaan

julkaistu: 04.07.2023 09:32

Youtube-stara Mark “Markiplier” Fischbach yllätti faninsa syntymäpäivänään  paljastamalla joutuneensa sairaalaan. Samassa yhteydessä hän jakoi hätkähdyttävän selfien, jossa katsoi kameraan verenpunaisina hehkuvin silmin.

Markiplier kuuluu eturivin tubettajiin. Parhaiten pelaamiseen liittyvästä sisällöstään tunnettu jenkki on kerännyt kymmenvuotisen uransa aikana yli 35 miljoonaa tilaajaa.

Sittemmin hän on laajentanut toimintaansa myös elokuvateollisuuteen luoden kaksi oikein arvostettua interaktiivista sarjaa – toinen sai jopa Emmy-palkinnon. Parhaillaan hän työstää ensimmäistä pitkää elokuvaansa nimeltä Iron Lung.

Saatuaan videopelien inspiroiman kauhuelokuvansa kuvaukset hiljan päätökseen Mark palasi lopulta kutakuinkin normaaliin videoiden julkaisuaikatauluunsa. Joskin tähden 34-vuotissyntymäpäivänä ilmaantui mahdollinen force majeure.

Viime keskiviikkona Markiplier julkaisi kuvan itsestään makaamassa sairaalavuoteella liina silmillään.

– Ette arvaa, mitä sain syntymäpäivälahjaksi, hän kirjoitti kuvatekstiin.

Julkaisun toinen kuva verestävine silmineen herätti fanien keskuudessa huolta – ja meemisuonen sykkimistä.

Myöhemmin videolla Markiplier selvensi, ettei hän ollut käynyt leikkauksessa eikä loukkaantunut vakavasti. Sen sijaan dramaattiset kuvat olivat seurausta yrityksestä tehdä ennätyksellisen paljon verta sisältävä kauhuleffa.

– Kävi ilmi, että joskus, kun oikein kylpee veressä, käy näin, ja sitten täytyy käydä lääkärissä varmistamassa, etteivät silmät sula pitkin naamaa.

Markiplier oli siis lätrännyt verellä hieman liikaa.

Tämä kuulostaa sinänsä lupaavalta, että Iron Lungin lähtömateriaalissa sukelletaan verta täynnä olevaan kuuhun. Tubettaja lupaili videollaan uutta traileria pian tulevaksi.

Markiplierin joutuminen sairaalaan on itsessään tragikoominen vitsi. Vuosien varrella tähti on päätynyt lasarettiin useita kertoja – yleensä suolitukoksen tai “intensiivisen vatsakivun” vuoksi.

Itse asiassa hänellä oli jopa hyvänlaatuinen kasvain lisämunuaisessaan ennen kuin hänestä tuli kuuluisa Youtube-julkkis. Markiplier on kertonut tapauksen kannustaneen häntä seuraamaan intohimoaan sisällöntuotannon parissa.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Markiplier / Twitter