SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Twitchin suosituin striimaaja esitteli huoneensa – fanit kauhun vallassa
  • Saara
    R

Twitchin suosituin striimaaja esitteli huoneensa – fanit kauhun vallassa

julkaistu: 23.08.2022 12:00

Felix “xQc” Lengye, olkoonkin Twitchin eniten ansaitsevimpia striimaajia, ei kaikesta päätellen elä kroisosmaisen ylellisesti. Hyvä etteivät katsojat saaneet traumoja, kun hän esitteli huoneensa.

Striiminäkymä voi pettää: kun xQc näkyy ruudulla istumassa tuolillaan, taustalla näkyy huoneesta jopa minimalistisen vaikutelman antava kaistale. Ei kuitenkaan tarvittu kuin pieni kameran kallistus paljastamaan totuus.

Lattialta löytyi röykkiö tyhjiä pusseja ja pikaruokakääreitä. Työpöytä oli vuorattu juoduilla limpparitölkeillä. Yleisvaikutelma oli sanalla sanoen saastainen, mikä sai fanitkin laukomaan “WTF”- ja “hyi yök” -tyyppisiä kommentteja.

Vaikka jotkut kutsuivat suosikkistriimerin työskentelytilaa jopa kaatopaikaksi, ei sotku vaikuta xQc:tä itseään juuri häiritsevän. Eihän tämä ollut edes ensimmäinen kerta, kun hän esittelee lääväänsä yleisölle. Viime vuoden kesällä hän hupaili jäljittelemällä Imane ”Pokimane” Anysin striimihuoneen esittelyä ja tuli laitteiston sijaan tutustuttaneeksi faninsa roskaröykkiöihin.

Joulukuussa huoneen tilasta nähtiin taas vilaus sen innoittamana, että tyttöystävä oli pyytänyt xQc:tä siivoamaan törkynsä. Huoneesta löytyi kiinalaisen ruuan jämiä, sängyn alla piileskeleviä välipaloja, kääreitä ja murusia.

– Ei ole edes niin paha, striimaaja totesi tuolloin.

Ehkä xQc haluaa vain luoda uskottavaa hc-striimerin vaikutelmaa tai huvikseen järkyttää faneja? Taikka sitten hän vain on ehta sottapytty. Kivat sille asunnon jakavalle tyttökaverille, jos sama show jatkuu myös muualla talossa.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: xQc / Twitch