SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Striimaaja Amouranth sijoitti esports-organisaatioon – CS-joukkue tuttu Amerikasta
  • Saara
    R

Striimaaja Amouranth sijoitti esports-organisaatioon – CS-joukkue tuttu Amerikasta

julkaistu: 24.06.2024 15:39

Kuuluisa striimaaja ja sisällöntuottaja Kaitlyn “Amouranth” Siragusa on tehnyt yllättävän sukelluksen kilpapeluun maailmaan. Juhannuksen alla hän paljasti olevansa nyt osakkaana amerikkalaisessa Wildcard Gaming -organisaatiossa.

– Olen aina pitänyt silmällä e-urheilua, Siragusa kertoo.

– Olen ihaillut muiden tekijöiden, kuten Disguised Toastin ja MoistCr1TiKaLin, toimia omien organisaatioidensa parissa. Keskusteltuani organisaatioiden kanssa ja tutkittuani asiaa, tuntui Wildcard parhaalta tilaisuudelta auttaa muovaamaan kasvavaa organisaatiota.

Wildcardin perustajiin kuuluva John Griffin on sitä mieltä, että e-urheiluala on vakiintumassa myrskyisten vuosien jälkeen, joten aika tällaiselle siirrolle on mainio. Hän on innoissaan Amouranthin liittymisestä remmiin ja kehuu tämän persoonallisuutta ja bisnesälyä.

– Hänellä tulee olemaan välitön vaikutus organisaatioomme, Griffin toteaa.

Amouranth auttaa kasvattamaan organisaatiota Pohjois-Amerikassa markkinoimalla uutta vaatemallistoa sekä järjestämällä katselubileitä Rainbow 6 Pro Leaguen kakkoskaudella. Striimaajan investoinnin avulla tiimi suunnittelee myös rakentavansa uusia peli- ja toimistotiloja Texasiin.

Kilpapeliorganisaatioon sijoittamnen on vain viimeisin Amouranthin liiketoimista. Viime vuosina hän on lanseerannut oman oluen ja ostanut pari huoltoasemaakin. Nyt hän johdattaa fanikuntansa e-urheilun maailmaan.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Amouranth / X