SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Suosittu striimaajamummo hoputtaa huippupelin tekijöitä: “Haluan pelata sitä ennen kuin kuolen”
  • Saara
    R

Suosittu striimaajamummo hoputtaa huippupelin tekijöitä: “Haluan pelata sitä ennen kuin kuolen”

julkaistu: 20.06.2022 18:06

Vaikka hiljattain pidettiin uutuuspelien esittelylle omistettu Xbox- ja Bethesda Showcase 2022, ei The Elder Scrolls 6:sta vieläkään kuultu mitään. Skyrimin seuraajaa on odoteltu jo useampi vuosi, ja vaikka Bethesdalla eittämättä on Starfieldin kaltaisia ajankohtaisempiakin projekteja menossa, ei pienen trailerinpoikasen luulisi olevan liikoja vaadittu.

Tätä mieltä on myös muuan merkittävä Bethesda-pelien fani, joka keväisessä PAX East -paneelissa esitti kainon toiveen pelisarjan edistämisestä.

Shirley Curry alias Skyrim Grandma julkaisi vuonna 2015 Youtubessa ensimmäisen Let’s play Skyrim -videonsa. Tuolloin 79-vuotiaasta mummosta tuli rakastettu julkkis alta aikayksikön. Hänet tunnetaan Skyrim-yhteisön kilteimpänä ja suloisimpana tyyppinä, ja seuraajia hänellä on yli miljoona. Hänet saa modilla lisättyä seuraajahahmoksi Skyrimiin, ja Elder Scrolls kuutoseen on tulossa aivan oikea Skyrim-mummo NPC:nä. Bostonissa järjestettävillä PAX East -videopelifestivaaleilla hän emännöi tänä vuonna omaa paneeliaan. Niin ihailtu hahmo kuin onkin, katsomon ihmismäärä sai mummon häkeltyneeksi.

“En uskonut tämän tulevan näin täydeksi. Oletin, että ehkä puolilleen.”

Paneelin kysymysosiossa Currylta kysyttiin, mitä hän sanoisi Elder Scrollsin kehittäjiin kuuluvalle Todd Howardille, mikäli tämä olisi paikalla. Skyrim-mummo vastasi pyytävänsä Howardia tekemään hienon pelin ja kiirehtimään Skyrim 6:n viimeistelyn kanssa.

“Haluan pelata sitä ennen kuin kuolen”, muori lisäsi yleisön naurunremakan ja aplodien saattelemana.

Skyrim-mummo kertoi toivovansa uuteen peliin enemmän kauhuelementtejä, sillä oikein mikään peli ei tunnu täyttävän hänen odotuksiaan oikeasti pelottavasta pelistä.

Lähempänä tulevaisuudessa Bethesda on kuitenkin julkaisemassa Starfieldin. Skyrim-mummo kertoi aikovansa odottaa sen julkaisua nähdäkseen millainen se on ja päättävänsä sitten, kannattaisiko sitä lähteä pelaamaan. The Elder Scrolls 6:ta odotellessa.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Shirley Curry